Skip to main content

Vandretur på Mallorca

Bli med oss på vandrereise til naturskjønne Mallorca

Vandring på Mallorca? Definitivt! Den populære baleariske øya er ideell for en aktiv ferie med mye sol, det beste kjøkkenet og alle høydepunktene som fjellene på vestkysten har å tilby. Du vil også vandre langs vakre kyststrekninger, gjennom idylliske perler og storslåtte hager. 

🧡 Denne vandreturen har vanskelighetsgrad 2+.
Les om de ulike vanskelighetsgradene og hva de innebærer her.

Detaljer om fotturen

Utgangspunktet for turen er den unike havnebyen Port de Sóller. Bukten og havnen inviterer deg til å ta en spasertur rett etter ankomst.

Den første vandredagen er minst like pittoresk. Ruten tar deg til Fornalutx, som har blitt kåret "Spanias vakreste landsby" flere ganger. Går du nordover herfra, får du fantastisk utsikt over fjellene. I tillegg går vi den imponerende kyststien til rolige Sa Calobra og derfra en båttur langs kysten, samt en fantastisk fottur, som starter fra kunstnerlandsbyen Deia gjennom mange fine bukter.

Det er også satt av plass til egentid, hvor du disponerer tiden din slik du vil selv. Hviledagene egner seg for eksempel for en utflukt til den livlige byen Palma.                                                                                                             

Vandringer i Mallorcas vakre natur

Denne vandreferien gir deg panoramautsikt over toppene av fjellkjeden Tramuntana, det vakre kystlandskapet, havet og grønne, frodige daler.

Robust og samtidig mild, drømmende, men også livlig - knapt noe annet reisemål er så mangfoldig som Mallorca generelt, og øyas vestkyst spesielt. Du kan forvente både vakre bukter, majestetiske fjell og utsikt over vakkert, blått hav. 

Regionen rundt Fornalutx er en magisk vakker, grønn dal av appelsiner og andre sitrusfrukter. Syltetøy, sirup og likør laget av appelsiner, mandariner og sitroner er noen av delikatessene som produseres av råvarene en finner i dette området - perfekte godbiter å ta med hjem i kofferten!

Gruppereise på Mallorca

Denne gruppeturen går til den vakre baleariske øya, Mallorca. Vår dyktige og kunnskapsrike reiseleder tar deg imot og guider deg gjennom hele reisen. Reiseleder er med på alle turer, og spiser også sammen med gruppen på alle de inkluderte måltidene.

Reisen passer like godt for deg som drar alene og deg som har med en venn eller partner. Vi skal gjøre så mye hyggelig og interessant på denne turen, og det er lett å bli kjent med andre.

Denne vandreturen har vanskelighetsgrad 2+, og du kan forvente deg godt vedlikeholdte turstier, med noen steinete partier. Etappene er på maksimum 4 til 5 timer, og de passer for alle med normal kondisjon.

🧡 Les om de ulike vanskelighetsgradene og hva de innebærer her.

🧡Lenger ned på siden finner du fullt program for reisen, samt informasjon om hotellet. 👇

Fulltekstsøk

Om hotellene

Hotel Pure Salt Port de Sóller i Mallorca

Hotel Pure Salt Port de Sóller er et elegant 4-stjerners boutiquehotell med utmerket beliggenhet ved Port de Sóller på Mallorca.

Dette hotellet tilbyr en rolig ferieatmosfære, perfekt for deg som er glad i komfort. Fra hotellet kan du ta en rolig spasertur langs den palmekledde strandpromenaden inn til sentrum, og det er kort vei til avslappende rusleturer på strandpromenaden ved Platja d'en Repic. Havnen, den fantastiske naturen og den klassiske trikken er alle ingredienser som gjør dette til et særdeles idyllisk feriested.

Hotellet har pene dobbeltrom, en solrik terrasse og et basseng med vakker utsikt over havet og fjellene, i tillegg til treningsrom, badstue, dampbadstue og spa med skjønnhetsbehandlinger. Det er gratis Wi-Fi her, og restaurant med terrasse og utsikt til Soller Bay. Alle rommene har klimaanlegg, TV og fjell- eller sjøutsikt.

Adresse:
Camí des Far, 5
07108, Mallorca

Hotel Almudaina på Mallorca

Det firestjerners hotellet er moderne, praktisk og koselig, og har en privilegert beliggenhet midt i hjertet av Palma. Hotellet ligger ved den berømte Avenida Jaime III-gaten, mindre enn 5 minutters gange fra noen av Mallorcas beste handlegater og kun 500 meter fra La Seu-katedralen. Det finnes også mange restauranter og barer en kort spasertur unna.

Hotel Almudaina har moderne rom med klimaanlegg, gratis WiFi og flatskjerm-TV. Innredningen er moderne, og det er viet stor oppmerksomhet til fine detaljer, et nøytralt fargevalg og enkle, moderne møbler.

SkyBar i åttende etasje på Hotel Almudaina har et av de mest imponerende utsiktene over byen!

Adresse:
Avenida Jaime III, 9
07012 Palma de Mallorca

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise fra Norge

  Ankomst Mallorca og transport til hotellet som ligger i Pt. de Soller.

  Oppdag den fantastiske promenaden til Pt. Sóller under vår innledende spasertur. Dypp føttene i det krystallklare havet og nyt en forfriskende oransje sorbet, for eksempel. En herlig og avslappende start på ferien!

  Felles middag om kvelden, som er inkludert i prisen.

  Avreise fra Norge
 • Dag 2: Sirkulær tur Fornalutx

  Frokost på hotellet.

  I dag skal vi oppleve Sóllers frukthage og velduftende sitruslunder, samt olivenlunder og mandeltrær som ligger langs ruta vi går.

  Denne rundturen fører deg rolig fra Pt. Sóller til Fornalutx, kjent som den vakreste landsbyen på Mallorca, innrammet av de imponerende Tramuntana-fjellene.

  Du avslutter turen i den lille byen Sóller, hvor du får kjenne på den livlige stemningen som er her på hovedtorget. Deretter når vi Pt. de Sóller med den gamle trikken.

  ❗ Rundtur Fornalutx| 4 t | 13 km | +370 m / -370 m | Frokost og pikniklunsj

  Sirkulær tur Fornalutx
 • Dag 3: Fridag

  Frokost på hotellet.

  Egentid.

  Velg avslapping, soling og svømming, eller test en av de fantastiske rutene som finnes i Tramuntana-fjellene. Reiseleder kan hjelpe deg med tips til hva du kan finne på.

  Fridag
 • Dag 4: Sirkulær tur Sa Calobra

  Frokost på hotellet.

  Fra utsiktspunktet Mirador de ses Barques venter panoramautsikt over det vakre kystlandskapet, før vi fortsetter gjennom pittoreske jordbruksområder med utallige olivenlunder og fincaer, altså spanske gårder. Vi stopper innom en finca for et forfriskende glass med appelsinjuive, før vi stiger opp til Cami Costera, hvor vi blir belønnet med en fantastisk utsikt.

  Denne unike kyststien fører deg først til Cala Tuent og videre inn i den berømte bukten Sa Calobra. Båttur langs kysten til Pt. Sóller.

  Felles middag om kvelden, som er inkludert i prisen.

  ❗ Sirkulær tur Sa Calobra| 4,5 t | 16 km | +660 m / -990 m | Frokost, pikniklunsj og middag

  Sirkulær tur Sa Calobra
 • Dag 5: Fridag

  Frokost på hotellet.

  Egentid.

  Reiseleder gir deg nyttige tips om du trenger det. Kanskje stranden i nærheten frister?

  Fridag
 • Dag 6: Kyststien fra Deia til Soller

  Frokost på hotellet.

  I dag skal vi ta kyststien fra Deia til Soller. Langs den steinete kysten har vi fantastisk utsikt til små, idylliske bukter, og når vi kommer litt høyere opp i terrenget ser vi nydelige fincaer, altså spanske gårder.

  Vel framme i Sóller-bukten avslutter de om ønsker det sin turukeopplevelse med et glass vin i solen.

  Felles middag på kvelden, som er inkludert i prisen.

  ❗ Kyststien fra Deia til Soller | 5 t | 12 km | +300 m / -430 m | Frokost, pikniklunsj og middag

  Kyststien fra Deia til Soller
 • Dag 7: Transfer til Palma og tid på egen hånd

  Frokost på hotellet.

  Transport til hotellet i Palma, hvor vi får egentid.

  Felles middag på kvelden, som er inkludert i prisen.

  Transfer til Palma og tid på egen hånd
 • Dag 8: Hjemreise

  Transfer til flyplassen og hjemreise til Norge.

  Hjemreise

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
15/10-2024OsloVandretur på MallorcaFullt20 450,-Fullt