Skip to main content

Opplev den legendariske Gardasjøen

Gardasjøen  et av Italias aller mest populære områder

En klassisk reise til den legendariske innsjøen Lago Di Garda – Gardasjøen.

Gardasjøen er et av Italias mest populære områder, kjent for sin fantastiske natur, rike kultur og deilige mat og drikke. Her finner du sjarmerende landsbyer, vakre strender og koselige vingårder. 

🧡 Se fullt program lenger ned på siden.

Gardasjøen i Italia

Gardasjøen er 50 km lang, og det er kun på klare dager du kan se innsjøen i sin fulle lengde. Innsjøen er kun om lag 5 kilmeter bred i den nordligste delen, der den til gjengjeld er opptil 370 meter dyp. Mot sør er den 12 kilometer på det bredeste, og her er dybden mer beskjeden. 

På denne reisen skal vi også utforske de berømte fjellområdene kjent som Dolomittene. Med sine dramatiske topper er dette en fantastisk naturopplevelse.

Dette er et mildt og solrikt område. Her skal vi kose oss i et landskap bestående av olivenlunder, sitrushager og vinranker. 

En deilig treretters middag er inkludert hver dag.

Alt dette får du inkludert i prisen på denne gruppereisen

 • Hotell i 7 netter. Les  mer om hotellet lenger ned på siden.
 • Frokost på hotellet hver morgen
 • Middag 7 kvelder, treretters!
 • Transporter og utflukter som nevnt i program
 • Skandinavisktalende guide og reiseleder

Gruppereise med Story Travel

Denne reisen er en gruppereise, det vil si at det er en norsktalende reiseleder med til enhver tid, og vi opplever de ulike reisemålene i samlet flokk. Vi møter fantastiske, lokale guider som sitter inne med imponerende mye kunnskap om stedene vi skal besøke.

En gruppereise passer like godt for deg som reiser alene og deg som tar med deg partner eller en venn. På våre hyggelige, felles samlinger er det lett å bli kjent med andre. Det er også satt av tid til egentid, slik at du får nyte din ferie akkurat slik det passer for deg.

🧡 Klikk her for å se alle våre temareiser


🧡 Kanskje frister det også med kultur, mat og landskap i vakre Toscana?

Fulltekstsøk

Om hotellet

Om hotellet

Hotel Biseti i Garda

Vi skal bo på et godt turistklassehotell som ligger meget sentralt til i den hyggelige byen Garda, ca 250 meter fra sjøen.

Hotellet har bar, restaurant og utendørs svømmebasseng. Rommene er standard klassiske italienske, og har telefon, TV, safe, aircondition. Det er gratis Wi-Fi på rommene og i resepsjonsområdet. 
 
Hotel Biseti *** (italiensk standard) 
Corso Italia 34/36 
37016 Garda 

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise fra Norge

  Avreise fra Oslo Gardermoen med fly.

  Etter ankomst i Milano, venter reiseleder og buss på å kjøre oss til Garda.

  Turen fra flyplassen og til hotellet vil ta ca 2,5 timer, og underveis vil reiseleder informere om ukens program, praktiske opplysninger, italienske skikker og ikke minst om mattradisjonene.

  Vel fremme sjekker vi inn og slapper av litt.

  På ettermiddagen går vi en liten tur i det historiske sentrum av Garda og langs sjøen.

  Vi vil spise middagene på hotellet, hvor det er inkludert deilig 3-retters middag hver dag.

  Avreise fra Norge
 • Dag 2: Gardasjøen rundt

  Etter frokost begir vi oss ut på en spennende heldagsutflukt, Gardasjøen rundt. Dagen vil lære oss Gardasjøen bedre å kjenne, slik at vi har en god ballast til de kommende dagene.

  Vi stopper i Malcesine, og herfra tar vi en rutebåt til Riva del Garda, som er sjøens nordligste by. Her blir det tid til lunsj, før vi kjører buss ned langs sjøen og gjør et siste stopp i den sjarmerende lille byen, Torri.

  Middag på hotellet om kvelden.

  Gardasjøen rundt
 • Dag 3: Verona

  Etter frokost blir det en uforglemmelig dagstur til den flotte byen Verona, selve kjærlighetsbyen til Romeo og Julie.

  Byen ble grunnlagt før romerne kom hit, og opplevde på 1200- og 1300-tallet en blomstring som vi den dag i dag kan se på hvert gatehjørne, i form av flotte bygninger, imponerende festningsanlegg og historiske monumenter.

  Verona er i tillegg en kulinarisk by, hvor det vrimler av gode restauranter og hyggelige vinbarer. For ikke å glemme den majestetiske Arena di Verona, der alle de magiske operaforestillingene foregår sommerstid.

  Middag på hotellet om kvelden.

  Verona
 • Dag 4: Fridag

  Turens første fridag.

  Reiseleder gir deg tips til ting å finne på, om du trenger det. Du kan for eksempel ta rutebåt til andre sjarmerende byer ved sjøen, eller en liten vandretur i det vakre kuperte landskapet rundt Garda.

  Middag på hotellet om kvelden.

  Fridag
 • Dag 5: Dolomittene

  Etter frokost blir det en heldagstur til det berømte fjellområdet kjent som Dolomittene. Med sine dramatiske topper er dette en fantastisk naturopplevelse.

  I løpet av dagen kan du iaktta den ene herlige utsikten etter den andre gjennom bussruten. Vi kjører gjennom Val di Fiemme og Val di Fassa. Vi stopper underveis for en lunsjpause (mat her er ikke inkludert i prisen).

  Vi fortsetter opp og over fjellpasset Passo Sella, hvor vi nyter en storslått utsikt. Da er vi 2218 meter over havets overflate.

  Hjemturen går gjennom Val Gardena.

  Middag på hotellet om kvelden.

  Dolomittene
 • Dag 6: Fridag

  Etter frokost er dagen til egen disposisjon. Kanskje du vil gjøre et besøk til vinmuseet i Bardolino eller olivenoljemuseet i Cisano? Mulighetene er mange.

  Middag på hotellet om kvelden.

  Fridag
 • Dag 7: Sirmione

  Etter frokost begir vi oss ut på en båttur til byen Sirmione.

  Av alle de idylliske byene rundt Gardasjøen, har Sirmione den mest spektakulære beliggenheten. På en smal halvøy ute i sjøen ligger den gamle byen, med en fantastisk utsikt i 360 grader.

  Egentlig ligger ikke byen ved Gardasjøen - snarere i Gardasjøen. Som et smalt land som stikker ut i sjøen – det blir ikke mer spektakulært enn det!

  Vi tar buss tilbake til hotellet. På veien stopper vi på en lokal vingård for å smake på den lokale hvitvinen Lugana.

  Middag på hotellet om kvelden.

  Sirmione
 • Dag 8: Hjemreise

  Etter frokost blir det avreise til flyplassen for videre hjemreise til Norge.

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
12/10-2024OsloSjarmerende GardaMer enn 816 950,-Bestill
19/10-2024OsloSjarmerende GardaMer enn 816 450,-Bestill