Skip to main content

Pass og visum

Pass og visum

Alle som reiser ut av Norge må ha gyldig pass. Mange land krever at passet er gyldig minst seks måneder etter hjemreisedato.

Det er den reisendes ansvar å gjøre seg kjent med innreisebestemmelsene til det enkelte land. Informasjon om hva som gjelder for reisemålet kan du finne på regjeringen.no og UDs reiseinformasjon.

Navn i passet må være identisk med navn i bestillingen. Eventuelle gebyrer for navnendring på allerede utstedte og oversendte billetter betales av kunden. Kostnaden varierer fra selskap til selskap, men minimum kostnad på kr 250,- må påregnes.

Alle reisende er selv ansvarlig for å oppgi korrekt navn, likt som i passet, ved bestilling. På en del av våre destinasjoner kreves det visum. Hvis det kreves visum, vil vi gi deg informasjon om dette sammen med ordrebekreftelsen. Det er den reisendes ansvar å sørge for at pass, og eventuelt visum, er gyldig ved avreise. Det gis ingen refusjon dersom det at man mangler de nødvendige papirer gjør at man ikke kan delta på hele reisen.

Reisende som ikke er norske statsborgere må selv sjekke med den aktuelle ambassaden eller konsulatet om det er behov for visum.

Fulltekstsøk