Skip to main content

Velg din temareise

Våre temareiser er gruppereiser av høy kvalitet, og sammen med en dyktig reiseleder skal vi oppleve interessante og vakre destinasjoner i Europa. 

Er det kulturreiser i en spennende storby som passer deg best? Eller går du for naturskjønne og autentiske perler med spennende historie?  En erfaren reiseleder er med på hver tur, og hun eller han sitter på unik kunnskap om temaet og det landet du besøker. Hvis ikke annet er oppgitt snakker våre guider norsk eller skandinavisk.

Du velger selv om du reiser alene eller sammen med en venn, det vil uansett være lett å bli kjent med andre, og du føler deg ikke alene. 

På våre temareiser er det meste inkludert i prisen, slik at du kan konsentrere deg om selve opplevelsen. 

Fulltekstsøk
Kulturreise til Krakow

Kulturreise til Krakow

Historie, kunst og arkitektur, bli med på reise til Krakow, Polen! I den gamle kulturbyen Krakow opplever vi den gamle bydelen, kongeslottet og vakre kirker. Vi overnatter på et sentralt hotell i gamlebyen. Sammen skal vi utforske Krakows stemningsfulle renessansegater og Wieliczka-saltgruvens he...

5 dager Fra 9 850,- Les mer
Blomsterøya Madeira

Blomsterøya Madeira

Bli med på gruppereise til Madeira - Portugals, og kanskje Europas, største blomsterøy. Elsker du blomster, vil du også elske Madeira!

8 dager Fra 16 900,- Les mer
Vidunderlige Andalucia

Vidunderlige Andalucia

Bli med på en vidunderlig rundreise i Andalucia med noen av de beste opplevelsene fra det kjente og ukjente Sør-Spania, hvor sansene hele tiden får jobbet på overtid. Denne turen tar deg til Granada, Frigiliane, Nerja og avsluttes i Ronda som har en spektakulær beliggenhet oppe på en klippeavsats. V...

8 dager Fra 16 950,- Les mer
Reise til magiske Amalfi

Magiske Amalfi

Bli med på gruppetur til Amalfi - "den guddommelige kysten". Amalfi er den lille, idylliske fiskerbyen, som klynger seg til klippene over det asurblå Middelhavet er i seg selv verdt å reise for å oppleve. Her skal vi gå på oppdagelse i de smale gatene.

8 dager Fra 19 450,- Les mer
Bli med til Gardasjøen

Sjarmerende Garda

Bli med på gruppereise til Gardasjøen, et av Italias mest populære områder, kjent for fantastiske natur, rik kultur og deilig mat og drikke. Her finner du sjarmerende landsbyer, vakre strender og koselige vingårder.

8 dager Fra 16 450,- Les mer
Perfekte Toscana

Perfekte Toscana

”Det perfekte sted på jorden” – slik beskriver toskanere selv deres italienske paradis, og det er lett å forstå hvorfor. Toscana byr på kunst og kultur i verdensklasse, god vin, mat i særklasse og fasinerende landskap.

8 dager Fra 13 900,- Les mer
Reis til historiske Roma

Opplev historiske Roma

Reis med Story Travel til historiske RomaDen italienske hovedstaden er en by som vil ta pusten fra deg!På denne gruppereisen har vi satt sammen et program fullt av våre favoritter, og på kort tid får du oppleve alle storhetene i vidunderlige Roma. 

5 dager Fra 14 850,- Les mer
Reis med oss til Carcavelos og Lisboakysten

Reis med oss til Carcavelos og Lisboakysten

Gled deg til en uke i denne sjarmerende portugisiske kystlandsbyen utenfor Lisboa. I Carcavelos har du alt innenfor rekkevidde med nærhet til Lisboa, et behagelig klima, flotte strender, idyllisk landsbyliv, gode restauranter og store severdigheter.

8 dager Fra 14 450,- Les mer
Vin og mattur i Piemonte

Vin og mattur i Piemonte

Vin- og mattur i Piemonte – reisen for deg som er glad i mat og vin! - Piemonte, og ikke minst området rundt Alba og Barolo, er et sant paradis for vin- og matelskere! 🧡 Herfra får vi noen av verdens beste viner, Barolo og Barbaresco, men det produseres også mange andre spennend...

6 dager Fra 18 900,- Les mer
Gruppereise til Albania

Gruppereise til Albania

Bli med på gruppereise til Albania Bli med på en spennende rundreise i Albania - Bli med til Albania, en ny og spennende feriedestinasjon med interessant historie, sjarmerende byer, vakre strender og et deilig middelhavsklima. Reiser du hit med Story Travel, har du med en n...

8 dager Fra 14 450,- Les mer
Matreise med Trond Moi

Matreise med Trond Moi

Bli med Trond Moi på matreise til Spania Bli med Trond Moi på matreise til Albir i Spania - Unn deg en femdagers tur til Costa Blanca og vårt idylliske sted, Camp El Planet, hvor du skal få lære om og kose deg med mat og vin, sammen med stjernekokk Trond Moi. 🧡 Se...

5 dager Fra 16 900,- Les mer
Juletur til Aosta

Juletur til Aosta

Bli med på førjulsreise til Aosta-dalen!Fjell, historie, vin, gastronomi og julestemning, med skandinavisktalende reiseleder som guider deg gjennom alle de flotte opplevelsene.

5 dager Fra 13 850,- Les mer
Julestemning i Vadstena

Julestemning i Vadstena

Førjulsreise til Vadstena Bli med på førjulstur til Vadstena i Sverige - Denne fine juleturen går til den idylliske middelalderbyen Vadstena og det tradisjonsrike julemarkedet «Gammeljul» på Vadstena slott. 🧡 Se fullt program lenger ned på siden. Va...

Fullt Les mer
Opplev det autentiske Italia, i Puglia

Fantastiske Puglia

Bli med på en spennende tur til Puglia, hvor du får besøke noen av Italias mest spektakulære steder – flere av disse står på UNESCOs verdensarvliste!

8 dager Fra 18 450,- Les mer
Gruppereise til solrike Kypros

Solrike Kypros

Innholdsrik gruppereise til solrike Kypros - Midt i hjertet av Middelhavet ligger den fortryllende øya Kypros, og lokker til seg reisende med sin rike historie, kultur og naturlig skjønnhet, for ikke å glemme gode vær! Denne Middelhavsøya har 330 regnfrie dager i året, noe som gjør at vi...

Fullt Les mer
Innholdsrik reise til Budapest

Innholdsrik reise til Budapest

Bli med til Ungarns pulserende hovedstad og opplev byens flotteste attraksjoner og bygninger. Matthiaskirken, Parlamentet, Operahuset, Buda-slottet, Heroes Square og den populære Mathallen.

5 dager Fra 11 950,- Les mer
Rundreise i Marokko

Rundreise i Marokko

Bli med på rundreise i Marokko for å oppleve fantastiske Marrakech, Agafay-ørkenen og Atlasfjellene. På denne reisen bor vi 4 netter i Marrakech, én natt i ørkenen og avslutter oppholdet med to netter på et flott hotell ved Atlasfjellene. Sanseinntrykk og luksus for sjelen, dette blir uforglemmelig!

8 dager Fra 20 700,- Les mer
Opera i Verona – en musikalsk opplevelse

Opera i Verona – en musikalsk opplevelse

Å oppleve opera på Arena di Verona er en av de aller beste opplevelsene for deg som er glad i opera og musikk. På denne reisen får du se operaforestillingen AIDA av Giuseppe Verdi under åpen himmel.

5 dager Fra 14 900,- Les mer
Yorkshire og «Aidensfield» fra «Med hjartet på rette staden»

Yorkshire og «Aidensfield» fra «Med hjartet på rette staden»

Yorkshire og « Aidensfield » fra « Med hjartet på rette staden » Bli med til Yorkshire og « Aidensfield » fra « Med hjartet på rette staden » - Er du en av de mange svorne tilhengerne av NRKs TV-serie "Med hjartet på rette sta...

6 dager Fra 18 750,- Les mer
Lesertur med lokalavisen til vakre Amalfikysten

Lesertur med Romerikes Blad til vakre Amalfikysten

Bli med på lesertur med Romerikes Blad til Amalfikysten! Med sine dristige klipper, sitronlunder, bortgjemte bukter og turkise hav blir denne reisen et minne for livet.

8 dager Fra 18 900,- Les mer
Kulturvandring i Hellas

Kulturvandring i Hellas

Ta en vandretur til Hellas! Dette er reisen som har alt, en perfekt blanding av store, historiske steder og rik natur, deilige gåturer og ikke minst matglede! Vi skal blant annet oppleve småbyene Nafplio og Gythio, klippeøya Monemvasia, Diros-hulene og akropolis i Athen.

7 dager Fra 19 800,- Les mer
Kunst- og litteraturreise til Sverige

Kunst- og litteraturreise til Sverige

Bli med på en uforglemmelig kunst- og litteraturreise til de vakre regionene Värmland og Dalarna i Sverige! Vi skal bo på deilige herregårder og kose oss med spennende museumsbesøk, få høytlesing av forfattere og nyte god mat og spa.

4 dager Fra 10 900,- Les mer