Skip to main content

Om oss

Velkommen til Story Travel!

Vi startet opp i juni 2022, med ivrige ansatte med lang og solid erfaring fra opplevelsesreiser. Og selv om vi foreløpig er en liten turoperatør, er vi en del av et stort konsern. Story House Egmont er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Våre lesere elsker gode historier, og vi elsker å fortelle dem.  

Når du reiser med Story Travel er det din egen fortelling som gjelder. Det er du som er hovedpersonen! Vi vil gjerne være med på å skape noen av de magiske øyeblikkene i din livshistorie. Øyeblikk med nye opplevelser, smaker, dufter, ny kunnskap, avkobling og gode menneskemøter.  

Du skal føle deg trygg når du reiser med oss. Før reisen kan du lett få tak i oss på kontoret. Når du har landet på flyplassen vil du bli møtt av en av våre voksne og skandinavisk-talende reiseledere, som vil være med på resten av turen. Alle våre reiseledere har gjennomført førstehjelpskurs og kan nås på et nødnummer under hele reisen. Når du kommer hjem igjen, rik på erfaringer og gode historier som du ikke hadde før du reiste, vil vi gjerne høre fra deg. Vi ønsker å ta lærdom av dine opplevelser for å utvikle enda bedre reiser. 

Vi vil at du skal vite at som kunde hos oss er du også med på å gjøre en forskjell for andre. Egmont er en stiftelse som bruker av overskuddet til å hjelpe barn og unge til en bedre oppvekst. I 2021 gikk 130 millioner kroner til dette. Vi har også et mål om nullutslipp av CO2 i hele Egmonts virksomhet. For alle reiser med fly betaler vi derfor selvsagt klimaavgift. 

Du kan kontakte oss på epost til post@storytravel.no eller telefon 22 22 22 26. Vår kontortid er fra 09.00-15.00 alle hverdager. 

Vi gleder oss til å reise med deg! 

Hilsen oss i Story Travel 

Story Travel er medlem av reisegarantifondet  

Fulltekstsøk