Skip to main content

Langtidsferie

På en langtidsferie kan du flytte sørover til en deilig leilighet i et varmere klima, helt fritt for frost og is. Velg selv om du vil være på ferie i 4 eller 8 uker.

Trygg langtidsferie

På en langtidferie med Story Travel har du en norsktalende reiseleder til rådighet under hele oppholdet. Vi vet at forventningene til en langtidsreise er ulike. Noen ønsker å være aktive eller sosiale hver dag, mens andre ønsker å være mest mulig for seg selv. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby noe som passer for akkurat deg! Det er lagt opp til et program hver dag, som er helt frivillig å være med på, og ellers får du informasjon om steder og opplevelser du kan sjekke ut på egen hånd.

Fine leilighetshoteller

Når du skal være på ferie lenge, er det ekstra viktig med en leilighet du trives godt i. Leilighetshotellene du får på våre langtidsreiser er nøye utvalgt, og har den riktige beliggenheten og kvaliteten. 

Langtidsferie i Fuengirola eller Albir

For høsten 2023 og våren 2024 kan du velge mellom tre flotte leilighetshotell, på to av Spanias mest populære feriesteder.

Fulltekstsøk
Langtidsferie i Fuengirola, på strandhotellet Playa

Langtidsferie i Fuengirola, på strandhotellet Playa

Nyt din langtidsferie i den populære feriebyen Fuengirola. Dette hotellet ligger helt inntil strandpromenaden i et rolig område, et stykke fra byens larm og leven. Du bor i en egen, fullt utstyrt leilighet, og fra balkongen har du spektakulær sjøutsikt.

22 dager Fra 13 400,- Les mer
Langtidsferie i Fuengirola, på boutique-hotellet Caleyro

Langtidsferie i Fuengirola, på boutique-hotellet Caleyro

Bo midt i Fuengirola, et av de mest populære feriestedene langs den spanske solkysten. Her får du en topp moderne leilighet med kort vei til butikker og spisesteder. Du får tilgang til utendørsbasseng, og Fuengirolas strand ligger en kort rusletur unna.

29 dager Fra 13 900,- Les mer
Langtidsferie i Albir, på leilighetshotellet Albir Hills

Langtidsferie i Albir, på leilighetshotellet Albir Hills

Tilbring din langtidsferie på toppen av den populære, spanske kystbyen Albir. I dette leilighetshotellet får du din egen leilighet med balkong, og tilgang til blant annet utendørsbasseng, treningsrom og boblebad, samt kort vei til flotte turområder.

29 dager Fra 11 900,- Les mer
Kickstart 2024 i Albir

Kickstart året med en herlig reise til Albir

Start det nye året med to uker i mildt og deilig vær, på et flott leilighetshotell med turområder like utenfor porten, pluss svømmebasseng, treningssenter og tilgang til fysioterapeut.

16 dager Fra 6 990,- Les mer