Skip to main content

Langtidsferie

På en langtidsferie kan du flytte sørover til en deilig leilighet i et varmere klima, helt fritt for frost og is. Velg selv om du vil være på ferie i 4 eller 8 uker.

Trygg langtidsferie

På en langtidferie med Story Travel har du en norsktalende reiseleder til rådighet under hele oppholdet. Vi vet at forventningene til en langtidsreise er ulike. Noen ønsker å være aktive eller sosiale hver dag, mens andre ønsker å være mest mulig for seg selv. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby noe som passer for akkurat deg! Det er lagt opp til et program hver dag, som er helt frivillig å være med på, og ellers får du informasjon om steder og opplevelser du kan sjekke ut på egen hånd.

Fine leilighetshoteller

Når du skal være på ferie lenge, er det ekstra viktig med en leilighet du trives godt i. Leilighetshotellene du får på våre langtidsreiser har den riktige beliggenheten og kvaliteten, med restauranter og aktiviteter i umiddelbar nærhet. Vi har plukket ut de stedene vi mener er best, og er alltid behjelpelige med å finne steder som passer for akkurat deg.

Fulltekstsøk
Langtidsferie Fuengirola Playa

Langtid Fuengirola Playa

Reis på langtidsferie til Fuengirola med Story Travel kan du forvente et trygt og fint opphold i varmt klima. Bo i flotte leiligheter. Norsktalende reiseleder er tilgjengelig under hele oppholdet.

29 dager Fra 9 990,- Les mer
Langtidsferie Caleyro - et helt nytt leilighetshotell

Langtid Caleyro

Fuengirola er et av de mest populære feriestedene langs den spanske solkysten og ligger midt mellom de store byene Málaga og Marbella. Her får du en liten by, men som har det meste du trenger – mange og flotte butikker, et stort utvalg av gode restauranter og strender som strekker seg hele sy...

29 dager Fra 11 900,- Les mer