Skip to main content

Unn deg en deilig langtidsferie

På langtidsferie flytter du sørover til en deilig leilighet i et varmere klima, helt fritt for frost og is. Velg selv om du vil være på ferie i 4 eller 8 uker.

Trygg langtidsferie

På en langtidferie med Story Travel har du en norsktalende reiseleder til rådighet under hele oppholdet. Vi vet at forventningene til en langtidsreise er ulike. Noen ønsker å være aktive eller sosiale hver dag, mens andre ønsker å være mest mulig for seg selv. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby noe som passer for akkurat deg! Det er lagt opp til et hyggelig ukesprogram som er helt frivillig å være med på, og ellers får du informasjon om steder og opplevelser du kan sjekke ut på egen hånd.

Fine leilighetshoteller

Når du skal være på ferie lenge, er det ekstra viktig med en leilighet du trives godt i. Leilighetshotellene du får på våre langtidsreiser er nøye utvalgt, og har den riktige beliggenheten og kvaliteten. Les beskrivelsene av hotellene nøye, slik at du velger det stedet som passer deg og dine behov best.

Langtidsferie i Fuengirola eller Albir

Velg mellom tre flotte leilighetshoteller, på to av Spanias mest populære feriesteder.

Fulltekstsøk
Langtidsferie i Fuengirola, på strandhotellet Playa

Langtidsferie i Fuengirola, på strandhotellet Playa

Nyt din langtidsferie i den populære feriebyen Fuengirola. Dette hotellet ligger helt inntil strandpromenaden i et rolig område, et stykke fra byens larm og leven. Du bor i en egen, fullt utstyrt leilighet, og fra balkongen har du spektakulær sjøutsikt.

29 dager Fra 18 900,- Les mer
Langtidsferie i Fuengirola, på boutique-hotellet Caleyro

Langtidsferie i Fuengirola, på boutique-hotellet Caleyro

Bo midt i Fuengirola, et av de mest populære feriestedene langs den spanske solkysten. Her får du en topp moderne leilighet med kort vei til butikker og spisesteder. Du får tilgang til utendørsbasseng, og Fuengirolas strand ligger en kort rusletur unna.

29 dager Fra 22 900,- Les mer
Langtidsferie i Albir, på leilighetshotellet Albir Hills

Langtidsferie i Albir, på leilighetshotellet Albir Hills

Tilbring din langtidsferie på toppen av den populære, spanske kystbyen Albir. I dette leilighetshotellet får du din egen leilighet med balkong, og tilgang til blant annet utendørsbasseng, treningsrom og boblebad, samt kort vei til flotte turområder.

29 dager Fra 17 750,- Les mer
Langtidsferie i Santa Pola, uten tillegg for singelrom.

Langtidsferie i Santa Pola, uten tillegg for singelrom.

Knappe to mil sør for Alicante ligger tettstedet Santa Pola, en koselig fiskelandsby. Her kan du tilbringe tre uker og få flere måltider inkludert i prisen. Ønsker du enerom, får du det uten tillegg!

22 dager Fra 18 900,- Les mer