Skip to main content

Langtidsferie i Santa Pola, uten tillegg for singelrom

Langtidsferie som passer perfekt for deg som reiser alene

Knappe to mil sør for Alicante ligger tettstedet Santa Pola – en av Costa Blancas største og mest kjente fiskehavner, og nå kan du reise på langtidsferie hit!

Både par, venner og enslige er hjertelig velkomne, og ønsker du singelrom er det fint å vite at det får du her helt uten tillegg i prisen!

🧡 Langtidsreise i Santa Pola varer i 3 uker. Ønsker du langtidsreise i 4 uker eller mer? Se våre andre langtidsferiehoteller her.

Naturopplevelser og ting å se og gjøre i Santa Pola

Selv om Santa Pola er et rolig og behagelig sted å være, tilbyr denne fine fiskelandsbyen et bredt spekter av aktiviteter for alle aldersgrupper. Du gjør selvfølgelig som du vil på din langtidsferie, men er du glad i natur, har du virkelig kommet til rett sted. Noen av verdens vakreste naturparker og naturreservater ligger nemlig her!

Santa Pola kan også skilte med mer enn 11 kilometer med strender, og den nærmeste ligger kun en kort rusletur unna. Hotellet har også svømmebasseng. 

Og foretrekker du å nyte fin natur fra sykkelsetet, skal du vite at du enkelt kan leie sykkel på hotellet.

I sentrum av Santa Pola, på Plaza de la Glorieta, finner du festningen, som har stått støtt siden 1500-tallet. Festningens oppgave var å beskytte mot angrep fra pirater. Et spennende sted å besøke og et godt eksempel på flott renessansearkitektur.  

Hva med å kombinere en liten sightseeing på festningen med et lite kaffeslabberas på et av de mange koselige kafeene i området?

Santa Pola er nærmeste by til den pittoreske, bilfrie og sjarmerende øya Tabarca. Tabarca er minst i størrelse av alle bebodde øyer i Spania, og vel verdt et besøk eller to. Tabarca har en spennende historie om tunisiske sjørøvere som søkte tilflukt her etter et skipbrudd. Det er også fine vandreruter å gå på øya, samt herlige bademuligheter.

Hotellets beliggenhet og fasiliteter

Hotellet heter Gran Playa, og ligger i Santa Pola på Costa Blanca, kun 500 meter fra stranden med samme navn.

Hotellet har ett utendørsbasseng, bar, kafé, gratis wifi, og store fellesrom, hvor du som er på langtidsferie kan mingle og bli kjent med andre nordmenn på langtidsferie.

Alle rommene på dette langtidshotellet har klimaanlegg, flatskjerm-TV og bad med hårføner. Alle rommene har også egen balkong og en safe du kan bruke kostnadsfritt.

Du finner Alicante 17 kilometer unna, det er kort vei inn til både stranden og sentrum.

🧡Lenger ned på siden finner du mer informasjon om hotellet. 👇

Mat og drikke i Santa Pola

På dette langtidshoteller har du, i motsetning til våre andre langtidshoteller, ikke eget kjøkken, men du har eget kjøleskap på rommet, samt tilgang til restaurant med både frokost- og middagsbuffet.

Ditt langtidsopphold i Santa Pola varer i tre uker, og frokost er inkludert i prisen, mens middagspakker kan bestilles i tillegg. Velg mellom å få 10 eller 20 middager servert.

Det er også kort vei til mange deilige restauranter og spisesteder i området.

Langtidsferie med Story Travel

Hos oss i Story Travel får du en trygg og innholdsrik ferie. Våre erfarne reiseledere er voksne, norsktalende og bor på leilighetshotellet. De vil arrangere sosiale samlinger, utflukter og ulike aktiviteter flere ganger i uken. Programmet vil variere og du velger selvfølgelig selv hva du ønsker å delta på og ikke. 

Følg Story Travel på Facebook

Følg Story Travel på Facebook. Her får du reiseinspirasjon, du kan stille oss spørsmål, dele bilder eller skravle med andre reisende. 

🧡 Klikk her for å komme direkte til Story Travels Facebook-side.


Tips! Sjekk ut langtidshotellet Albir Hills på Costa Blanca

Fulltekstsøk

Om hotellet

Om hotellet

Langtidshotellet Gran Playa i Santa Pola 

Gran Playa ligger ved sjøen i Santa Pola, kun en 2 minutters spasertur til Pola fornøyelsespark og det tar om lag 10 minutter å gå til nærmeste strand Gran Playa. 

Hotellet har ett utendørsbasseng, bar, kafé, treningsrom og fine, store fellesrom med blant annet biljard og sitteplasser. 

På dette langtidsferiehotellet bor du i 3 uker, i eget rom med ett hovedrom med seng og TV, samt et bad og veranda. Alle rommene har gratis wifi. 

På dette langtidshoteller har du, i motsetning til våre andre langtidshoteller, ikke eget kjøkken, men du har eget kjøleskap på rommet, samt tilgang til restaurant med både frokost-, lunsj- og middagsbuffet. 

Frokost er inkludert i prisen, mens lunsj- og middagspakker kan bestilles lenger ned på siden. 

Det er også kort vei til mange deilige restauranter og spisesteder i området.

 

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
16/10-2024OsloLangtid Santa PolaMer enn 819 800,-Bestill
6/11-2024OsloLangtid Santa Pola 6 uker435 300,-Bestill
6/11-2024OsloLangtid Santa Pola418 900,-Bestill
27/11-2024OsloLangtid Santa PolaMer enn 818 900,-Bestill