Skip to main content

Aktive reiser

Story Travel arrangerer vandreturer for alle – her skal du finne noe som passer enhver form og fysiske nivå. Vi har vandreturer for de fleste fysiske ferdighetsnivåer, slik at du som ønsker en aktiv ferie kan finne din drømmereise.

For å gjøre det enklere for deg å velge riktig reise, har vi plassert turene inn i fire ulike aktivitetsnivåer. Det er viktig at du leser om din reise, og finner en tur som passer til dine ønsker og din fysiske form.

Inne på hver reise kan du se hvilket aktivitetsnivå den aktuelle reisen har.

🧡 Klikk her for å lese hva som karakteriserer de ulike aktivitetsnivåene

Fulltekstsøk
Vandretur i Liguria, med Cinque Terre og Portofino

Vandretur i Liguria, med Cinque Terre og Portofino

Bli med oss på en herlig vandring i Italia, og opplev vakre Liguria, med Cinque Terre og Portofino.Vi kommer tett på naturen på våre daglige turer, og skal vandre blant oliven, vinranker og vill basilikum. Vi seiler nedover kysten, og skal også gå forbi de historiske forsvarsanleggene over Genova.

8 dager Fra 17 450,- Les mer
Vandrereise til Kypros

Vandrereise til Kypros

Vandrereise til Kypros Bli med oss på vandrereise til naturskjønne Kypros - Opplev det ekte og autentiske Kypros på denne reisens kulturelle utflukter og enkle, men spektakulære vandringer i slåene vakker natur. Denne middelhavsøya har hele 330 regnfrie dager i året, noe s...

8 dager Fra 16 900,- Les mer
Vandretur på Algarvekysten

Vandretur på Algarvekysten

Bli med på denne herlige reisen til Algarvekysten i Portugal, hvor vi skal nyte daglige vandringer på forholdigvis lette stier i et spektakulært, vakkert landskap. Gruppereise med mildt klima, flott natur, god mat og også egentid, til å nyte ferien slik du selv ønsker.

8 dager Fra 18 450,- Les mer
Yogareise for voksne

Yogareise for voksne

Bli med til Costa Blanca i Spania på yogareise for voksne! Grundig veiledning og tilpasset tempo sørger for at du får økt energi, samt mykhet og balanse i kroppen. Vi skal også kose oss med god mat og hyggelig sosialt samvær.

Fullt Les mer
Vandretur på Costa Brava

Vandretur på Costa Brava

Bli med til Spanias herlige kystområde, Costa Brava, hvor vi skal ha noen fantastiske vandringer i områdets ville og vakre natur. Vi skal også innom mange små, sjarmerende landsbyer, og har også tid til bading, slaraffenliv og god mat og drikke.

8 dager Fra 18 450,- Les mer
Vandretur på Mallorca

Vandretur på Mallorca

Den populære øya er ideell for en aktiv ferie med behagelig vær, vakker natur og god mat og drikke. Det er også satt av plass til egentid, hvor du disponerer tiden din slik du vil selv.

8 dager Fra 20 450,- Les mer
Vandretur på Den franske riviera

Vandretur på Den franske Riviera

Bli med oss på vandring gjennom Côte d'Azurs fantastiske byer og naturområder! Vi begynner vår vandring langs kyststien til Le Cap Ferrat og avslutter turen i fabelaktige Nice. Denne vandrereisen er 8 dager lang, og mange av måltidene er inkludert i prisen.

8 dager Fra 21 950,- Les mer
Levadavandring på Madeira

Levadavandring på Madeira

Bli med på vår aktive reise til Madeira - Portugals, og kanskje Europas, største blomsterøy. Her får du oppleve Madeiras levadaer, som inviterer til unike vandreturer i helt utrolig vakker og frodig natur.

8 dager Fra 16 900,- Les mer