Skip to main content

Langtidsferie i Fuengirola, på boutique-hotellet Caleyro

Nyt din langtidsferie midt i Fuengirola, et av de mest populære feriestedene langs den spanske solkysten. Her bor du i en topp moderne leilighet, med kort vei til mange flotte butikker og et stort utvalg av gode restauranter. Fuengirolas vakre strand og promenade er kun en kort rusletur unna.   

Langtidsferie i livlige Fuengirola

Fuengirola passer for deg som ønsker en ferie i en godt tilrettelagt ferieby, med kort vei til alle byens fasiliteter, en flott sandstrand og et klima som gjør godt for kropp og sjel. 

Leilighetshotellet Caleyro Boutique Hotel

Caleyro i Fuengirola har moderne innredede leiligheter med balkong, fine fellesarealer og utendørsbasseng. Her bor du midt i byen med alt du trenger i umiddelbar nærhet – mange flotte butikker og et stort utvalg av gode restauranter. Stranden ligger en kort rusletur unna. Les mer om hotellet lenger ned på siden.

Tips! Ønsker du å heller bo midt på stranden, er det vårt andre leilighetshotell du skal velge, Fuengirola Playa. Les hotellbeskrivelsene nøye, slik at du velger et hotell som passer for deg og dine ferieønsker.

Fuengirola

Fuengirola er en herlig ferieby, med koselige butikker og restauranter. Det er flere strender her, som ligger etter hverandre, bundet sammen av en av Spanias lengste strandpromenader. Et perfekt sted å være på langtidsferie.

Langs Fuengirolas langstrakte strand samles både turister og lokalbefolkning seg for å nyte solen, bade, rusle rundt eller ta en løpetur. Hvis du liker å ta det rolig kan du slå deg ned på en av benkene langs promenaden som kantes av palmer og blomsterbed.

Butikker og restauranter i Fuengirola

Vil du handle noe i ferien har du kommet til rett sted. Her finnes alt fra små butikker i sentrum til store butikksentre. Dessuten arrangeres det største gatemarkedet på hele solkysten i Fuengirola hver tirsdag.

Også barer og restauranter er det mange av, de fleste ligger samlet i den eldre delen av byen rundt kirketorget Plaza de la Constitucion og langs strandpromenaden. Totalt finnes det mange hundre restauranter, med alt fra spanske retter til mat fra alle verdenshjørner.

Spennende utflukter og sosiale sammenkomster

Vår erfarne og norsktalende reiseleder bor på samme leilighetshotell som deg, og er tilgjengelig om det skulle være noe. Reiselederen er også ansvarlig for å arrangere utflukter og sosiale sammenkomster, som du kan være med på om du vil.

Dette leilighetshotellet er kun for våre gjester, og passe stort til at du lett kan bli kjent med andre. Reiselederen organiserer quiz-kvelder, petanque eller andre aktiviteter for den som vil være med. Her kan du treffe likesinnede og stifte nye vennskap. Vi har også et hyggelig fellesrom, hvor du kan spille spill eller lese ferske ukeblader.

I starten av oppholdet arrangerer reiselederen som regel en «bli kjent med området-tur». En hyggelig gåtur i området rundt hotellet, strandpromenaden og opp til sentrum av Fuengirola. Reiseleder vil også vise hvor du kan ta lokalbussen eller lokaltoget, dersom du ønsker å reise litt rundt på egen hånd.

Det vil også bli arrangert felles utflukter til de mest kjente byene og andre interessante kulturelle opplevelser.


Langtidsferie med Story Travel

Hos oss i Story Travel får du en trygg og innholdsrik ferie. Våre erfarne reiseledere er voksne, norske og bor på leilighetshotellet. De vil arrangere sosiale samlinger, utflukter, konkurranser og ulike aktiviteter flere ganger i uken. Programmet vil variere og du velger selvfølgelig selv hva du ønsker å delta på og ikke. 

Bo i flotte leiligheter på din langtidsferie

Vi har våre egne langtidsferiehoteller hvor det er kun Story Travels gjester som bor. Våre leilighetshoteller har gjennomgående god kvalitet og flott plassering. 

Følg Story Travel på Facebook

Følg Story Travel på Facebook. Her får du reiseinspirasjon, du kan stille oss spørsmål, dele bilder eller skravle med andre reisende. Klikk her for å komme direkte til Story Travels Facebook-side.


Tips! Sjekk ut langtidshotellet Albir Hills på Costa Blanca

Fulltekstsøk

Caleyro Boutique Apartments

Caleyro Boutique Apartments – moderne og urbant i Fuengirola

Dette lekre leilighetshotellet ligger sentralt til i Fuengirola, og er moderne og fint. Hotellet sto nytt i 2022. 

Leilighetshotellet har en høy standard og har 4 typer leiligheter:

 • Ettroms (ett separat soverom)
 • Toroms (to separate soverom)
 • Ettroms penthouse (ett separat soverom) - toppetasjen med stor balkong
 • Toroms penthouse (to separate soverom) - toppetasjen med stor balkong

Alle leiligheten er meget godt utrustet med alle kjøkkenredskaper, vannkoker, toaster, kokeplater, mikro og oppvaskmaskin. Leilighetene har åpen løsning med stue og kjøkken, stor TV og en god sofa. Badet har toalett og dusj. Stedet har felles utendørs svømmebasseng (ikke oppvarmet) og felles vaskerom med vaskemaskiner.

Caleyro Boutique Apartements beliggenhet

Her bor du sentralt i bydelen Los Boliches, med alle byens fasiliteter rett i nærheten, som for eksempel supermarkedet Mercadona, kafeer og restauranter, koselige torg og treningssenter. Det er likevel kun en kort spasertur ned til strandpromenaden og Fuengirolas vakre, langstrakte sandstrand.

Du har din egen balkong, med skygge på morgenkvisten, og deilig sol på ettermiddagen og kvelden.

Fra balkongen kan du nyte frokosten, mens du ser du ut over lokal, lav bebyggelse og gata nedenfor, hvor skolebarn og innbyggere går forbi på vei til dagens gjøremål. Dette er et rolig område til å være i byen, men litt lyd fra hverdagens byliv må du regne med.

Adresse: APARTAMENTOS CALEYRO, C. Sta. Gema, 24, 29640 Fuengirola

Hvorfor velge langtidsferie på Caleyro?

 • Herlig, sentral beliggenhet, med kort vei til alt.
 • Fuengirola er et av de mest populære reisemålene på solkysten.
 • Flotte, velutstyrte leiligheter, med kjøkkenredskaper, vannkoker, brødrister, kokeplater, mikrobølgeovn, kaffemaskin og oppvaskmaskin. Leilighetene har åpen løsning med stue og kjøkken. Badet har toalett og dusj. 
 • I leiligheten din har du TV med norske kanaler, samt WiFi.
 • Air condition.
 • Rengjøringsutstyr er tilgjengelig ved ankomst.
 • Caleyro er et godt valg for deg som liker å ha alle byens fasiliteter like i nærheten. 
 • Hotellet har et hyggelig fellesrom, med vaffeljern og kaffetrakter, samt ferske ukeblader og gøyale spill tilgjengelig. Her er det lett å komme i kontakt med andre gjester, dersom du ønsker det.
 • Tilgang til stort, felles, utendørs svømmebasseng som er åpent hele året.

 

Viktig å vite om Caleyro

 • Dette hotellet er et leilighetshotell. Det betyr at du har din egen leilighet, og må selv stå for mat og drikke, samt opprydding. Rengjøring, samt bytting av håndklær skjer én gang i uken og er inkludert i prisen.
 • Her bor du i den sentrale delen av Fuengirola, med kort vei til alt. Det innebærer vanlige bylyder og -aktivitet, som tidvis kan høres fra balkongen.
 • Hotellet ligger en liten rusletur fra stranden, turen ned tar om lag 10 minutter.
 • Bassenget er åpent hele året. Ikke oppvarmet.

Tips! Sjekk ut strandhotellet Fuengirola Playa, om du heller vil bo på stranden


 

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
14/10-2024OsloLangtid CaleyroFullt24 850,-Fullt
14/10-2024OsloLangtid Caleyro 8 ukerFullt45 750,-Fullt
11/11-2024OsloLangtid Caleyro422 900,-Bestill
9/12-2024OsloLangtid CaleyroFullt22 900,-Fullt
6/1-2025OsloLangtid Caleyro222 900,-Bestill
3/2-2025OsloLangtid Caleyro 8 uker247 700,-Bestill
3/2-2025OsloLangtid CaleyroFullt24 850,-Fullt
3/3-2025OsloLangtid Caleyro524 850,-Bestill