Skip to main content

Nyt et deilig opphold i den spanske kystbyen Fuengirola.

På dette leilighetshotellet får du din egen fullt utstyrte leilighet med utmerket beliggenhet, tilbaketrukket fra byens larm. Stranden og den flotte promenaden ligger rett utenfor døren, og fra balkongen har du spektakulær panoramautsikt.

 

Leilighetshotellet Fuengirola Playa

Dette leilighetshotellet har en fantastisk beliggenhet på stranden. Alle rommene har balkong med panoramautsikt til sjøen og Fuengirolas langstrakte strand og promenade. Her kan du nyte frokosten på balkongen, mens du ser byens befolkning og besøkende ta morgentrimmen nede på strandpromenaden - eller du kan bli med på moroa selv!

Vil du å bo midt på stranden, er det Fuengirola Playa du skal velge. Fra balkongen har du utsikt til soloppgang og bølgeskvulp, mens sentrums sus og dus ligger et lite stykke unna. Les mer om hotellet lenger ned på siden.

Fuengirola

Fuengirola er en herlig ferieby, med koselige butikker og restauranter. Det er flere strender her, som ligger etter hverandre, bundet sammen av en av Spanias lengste strandpromenader.

Langs Fuengirolas langstrakte strand samles både turister og lokalbefolkning seg for å nyte solen, bade, rusle rundt eller ta en løpetur. Hvis du liker å ta det rolig kan du slå deg ned på en av benkene langs promenaden som kantes av palmer og blomsterbed.

Butikker og restauranter i Fuengirola

Dette hotellet ligger i en stille og rolig del av Fuengirola, helt nede ved stranden. Det ligger et supermarked rett utenfor, og inntil stranden finnes det flere små strandkafeer.

De travleste handlegatene og de store kjøpesenterne ligger imidlertid et lite stykke unna. Det vil ta om lag 40 minutter å gå inn til sentrum, men det finnes buss rett i nærheten, og det går også an å unne seg en taxi, om man vil det.

I Fuengirloa sentrum finnes det både mange fine, små butikker og store butikksentre. Det arrangeres også største gatemarkedet på hele solkysten i Fuengirola hver tirsdag.

Restauranter og spisesteder er det mye av her, de fleste ligger samlet i den eldre delen av byen rundt kirketorget Plaza de la Constitucion og langs strandpromenaden. Totalt finnes det mange hundre restauranter, med alt fra spanske retter til mat fra alle verdenshjørner.

Det finnes også et bra utvalg av diskoteker, nattklubber og hyggelige bodegaer som holder åpent helt til solen står opp.

Tips! Ønsker du å heller bo midt i gryta, er det vårt andre leilighetshotell i Fuengirola du skal velge, Caleyro Boutiqe Apartements. Les hotellbeskrivelsene nøye, slik at du velger et hotell som passer for deg og dine ferieønsker.

Trygg og morsom reise

Vår erfarne og norsktalende reiseleder bor på samme leilighetshotell som deg, og er tilgjengelig om det skulle være noe. Reiselederen er også ansvarlig for å arrangere utflukter og sosiale sammenkomster, som du kan være med på om du vil. Reiseleder vil også vise hvor du kan ta lokalbussen eller lokaltoget, dersom du ønsker å reise litt rundt på egen hånd. 

Dette leilighetshotellet er kun for våre gjester, og passe stort til at du lett kan bli kjent med andre. Reiselederen organiserer quiz-kvelder, petanque eller andre aktiviteter for den som vil være med. Her kan du treffe likesinnede og stifte nye vennskap. Vi har også et hyggelig fellesrom, hvor du kan spille spill eller lese ferske ukeblader.


Langtidsferie med Story Travel

Hos oss i Story Travel får du en trygg og innholdsrik ferie. Våre erfarne reiseverter er voksne, norsktalende og bor på leilighetshotellet. De vil arrangere sosiale samlinger og ulike aktiviteter flere ganger i uken. Programmet vil variere og du velger selvfølgelig selv hva du ønsker å delta på og ikke. 

Bo i flotte leiligheter på din langtidsferie

Vi har våre egne langtidsferiehoteller hvor det er kun Story Travels gjester som bor. Våre leilighetshoteller har gjennomgående god kvalitet og flott plassering. 

Følg Story Travel på Facebook

Følg Story Travel på Facebook. Her får du reiseinspirasjon, du kan stille oss spørsmål, dele bilder eller skravle med andre reisende. Klikk her for å komme direkte til Story Travels Facebook-side.


Tips! Se også vårt andre leilighetshotell i Fuengirola - sentral beliggenhet og splitter nytt!

 

Fulltekstsøk

Leilighetshotellet Fuengirola Playa

Leilighetshotellet Fuengirola Playa

Leilighetshotellet Fuengirola Playa

Dette fine leilighetshotellet ligger kun et steinkast fra stranden. Alle leilighetene har balkong med gode solforhold og utsikt mot havet.

Leilighetene har store balkonger med fantastisk sjøutsikt, og ligger i første rekke mot stranda og den flotte strandpromenaden.

Leilighetshotellet har ettromsleiligheter (ett separat soverom) og toromsleiligheter (to separate soverom). Stedet har også et felles utendørs svømmebasseng.

Alle leilighetene er meget godt utrustet med alle kjøkkenredskaper, vannkoker, brødrister, kokeplater, mikrobølgeovn, oppvask- og vaskemaskin. Leilighetene har stue og kjøkken i ett rom, med stor TV og god sofa. Badet har dusj.

Apartamentos Fuengirola Playas beliggenhet

Fuengirola ligger på den spanske solkysten Costa del Sol, sør i Spania, i provinsen Málaga og den autonome regionen Andalucía.

Fuengirola ligger mellom Torremolinos og Marbella, og det er ikke langt til spennende byer som Málaga, Sevilla, Córdoba og Granada. Det er enkel tog- eller bussforbindelse til mange flotte steder i Andalucía-området.

Leilighetshotellet vårt, Apartamentos Fuengirola Playa, ligger på østenden av byens åtte kilometer lange strandlinje, med en flott strandpromenade rett utenfor døren. Dette er en av de lengste strandpromenadene i hele Spania, og er godt tilrettelagt for sporty aktiviteter eller koselige rusleturer i soloppgangen. Promenaden er pyntet med palmer og blomster, og det er satt ut benker du kan hvile deg på. 

Adresse: Apartamentos Fuengirola Playa, P.º Marítimo Rey de España, 148, 29640 Fuengirola

Hvorfor velge langtidsferie på Fuengirola Playa?

 • Spektakulær beliggenhet på stranden.
 • Fuengirola er en av de mest populære reisemålene på solkysten.
 • Flotte, velutstyrte leiligheter. Du får ditt eget kjøkken med kjøleskap, komfyr, stekeovn og mikrobølgeovn. Det er tekoker her, samt gryter, panner, tallerkener og annet kjøkkenutstyr. Rengjøringsutstyr er også tilgjengelig ved ankomst.
 • Egen vaskemaskin og oppvaskmaskin, samt hårføner, strykebrett og strykejern.
 • Air condition.
 • I leiligheten din har du TV med norske kanaler, samt WiFi.
 • Apartamentos Fuengirola Playa er et godt valg for deg som er glad i å gå, her ligger den flotte strandpromenaden rett utenfor døren. Det er også godt tilrettelagt for syklister her. 
 • Hotellets har et hyggelig fellesrom, med vaffeljern og kaffetrakter, samt ferske ukeblader og gøyale spill tilgjengelig. Her er det lett å komme i kontakt med andre gjester, dersom du ønsker det.
 • Tilgang til stort, felles svømmebasseng som er åpent hele året, men ikke oppvarmet.

 

Viktig å vite om Fuengirola Playa

 • Dette hotellet er et leilighetshotell. Det betyr at du har din egen leilighet, og må selv stå for mat og drikke, samt opprydding. Rengjøring, samt bytting av håndklær skjer én gang i uken og er inkludert i prisen.
 • Det er et lite supermarked rett ved hotellet, men de travleste handlegatene og de store kjøpesenterne ligger imidlertid et lite stykke unna. Det vil ta om lag 40 minutter å gå inn til sentrum, men det finnes buss rett i nærheten, og det er enkelt å få tak i taxi, til langt rimeligere pris enn hjemme.
 • Det ligger flere små, koselige spisesteder langs stranden. Men på vinteren er det noe begrenset med spisesteder som holder åpent i dette området.
 • Bassenget er åpent hele året. Ikke oppvarmet.

Tips! Sjekk ut Caleyro, leilighetshotell i Fuengriola sentrum


 

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
28/9-2024BergenLangtid Playa Bergen823 900,-Bestill
28/9-2024StavangerLangtid Playa Stavanger423 900,-Bestill
30/9-2024OsloLangtid PlayaMer enn 822 900,-Bestill
26/10-2024OsloLangtid Playa 8 uker636 800,-Bestill
26/10-2024OsloLangtid PlayaFullt19 900,-Fullt
26/10-2024StavangerLangtid Playa Stavanger420 900,-Bestill
26/10-2024BergenLangtid Playa Bergen720 900,-Bestill
23/11-2024BergenLangtid Playa BergenMer enn 819 900,-Bestill
23/11-2024OsloLangtid PlayaMer enn 818 900,-Bestill
23/11-2024StavangerLangtid Playa StavangerMer enn 819 900,-Bestill
23/11-2024OsloLangtid Playa 8 ukerMer enn 829 900,-Bestill
21/12-2024BergenLangtid Playa Bergen819 900,-Bestill
21/12-2024OsloLangtid Playa 8 ukerMer enn 829 900,-Bestill
21/12-2024OsloLangtid PlayaMer enn 818 900,-Bestill
21/12-2024StavangerLangtid Playa StavangerMer enn 819 900,-Bestill
18/1-2025BergenLangtid Playa BergenMer enn 820 900,-Bestill
18/1-2025OsloLangtid PlayaMer enn 819 900,-Bestill
18/1-2025StavangerLangtid Playa Stavanger 8 uker845 800,-Bestill
18/1-2025StavangerLangtid Playa StavangerMer enn 820 900,-Bestill
18/1-2025OsloLangtid Playa 8 uker338 800,-Bestill
15/2-2025BergenLangtid Playa BergenMer enn 821 900,-Bestill
15/2-2025OsloLangtid Playa320 900,-Bestill
15/2-2025StavangerLangtid Playa Stavanger821 900,-Bestill
15/3-2025BergenLangtid Playa BergenMer enn 820 900,-Bestill
15/3-2025OsloLangtid PlayaMer enn 819 900,-Bestill
15/3-2025StavangerLangtid Playa StavangerMer enn 820 900,-Bestill