Skip to main content

Singelreiser – reiser uten tillegg for singelrom

Enten du er enslig eller bare liker å reise alene, så har vi reisen for deg her! 

Det kan føles svært urettferdig å måtte betale en ekstra dyr pris når man reiser alene. Grunnen til at det er slik, er at mange hoteller mangler singelrom, og dermed er man nødt til å betale for to sengeplasser, til tross for at man reiser alene.

For oss i Story Travel er det viktig at alle som reiser med oss har det bra, derfor arrangerer vi diverse utflukter og andre sosiale sammenkomster for dem som reiser på langtidsferie alene, og vi arrangerer mange spennende gruppereiser med ulike temaer, hvor det er lett å bli kjent med andre.

Nedenfor finner du de reisene vi har tilgjengelig per nå, som gir deg enkeltrom uten at du må betale ekstra for det. God tur!

Fulltekstsøk
Hagereise til Halland i Sverige

Hagereise til Halland i Sverige

Hagereise til Halland i Sverige Inspirerende hagereise til Halland på Sveriges vestkyst - Unn deg en deilig pustepause på Sveriges blomstrende riviera! Bli med til Halland i Sverige, hvor det bugner av flotte besøkshager, slott, gårder og vakre strender. På denne reisen ska...

3 dager Fra 8 950,- Les mer
Hagereise til Sveriges vestkyst

Hagereise til Sveriges vestkyst

Hagereise til Sveriges vestkyst Dyrk din hageinteresse og bli med på hagereise til Sveriges vakre vestkyst - Denne hobbyreisen byr på noe av det mest inspirerende du kan finne på den svenske vestkysten, i alle fall for deg som er blomster- og hageinteressert! Vi besøker fle...

3 dager Fra 8 950,- Les mer
Langtidsferie i Santa Pola, uten tillegg for singelrom.

Langtidsferie i Santa Pola, uten tillegg for singelrom.

Knappe to mil sør for Alicante ligger tettstedet Santa Pola, en koselig fiskelandsby. Her kan du tilbringe tre uker og få flere måltider inkludert i prisen. Ønsker du enerom, får du det uten tillegg!

22 dager Fra 18 900,- Les mer