Skip to main content

Rabatt på reise

Visste du at du som abonnerer på blader eller magasiner fra Bladkiosken får 500,- i rabatt på utvalgte reiser? Det gis rabatt for alle personer i samme bestilling.


Disse reisene får du rabatt på

Langtidsopphold i Fuengirola, Spania
Reis på langtidsferie til Fuengirola og få et trygt og fint opphold i varmt klima, i din egen leilighet på et flott leilighetshotell. Norsktalende reiseleder er tilgjengelig under hele oppholdet.

Reisen er 29 dager lang, pris fra 9 900,- per person. Er du abonnent, får du 500,- i rabatt. Les mer her

-------

Blomsterøya Madeira
Bli med til Europas blomsterøy, Madeira! Her er været stabilt og behagelig, med en gjennomsnittstemperatur på rundt 20 grader i vinterhalvåret. På denne turen bor vi sentralt i Funchal – kun 10 minutters gange til selve sentrum av byen. Funchal har en hyggelig gamleby med trange brosteinsgater, spennende arkitektur og historiske monumenter.

Reisen er 8 dager lang, pris fra 11 900,- per person. Er du abonnent, får du 500,- i rabatt. Les mer her

-------

En klassisk reise til legendariske Gardasjøen
De majestetiske fjellene skyter opp fra innsjøen. Kjøreturen fra byen Gardone opp til Riva kan ta pusten fra de fleste, der veien smyger seg langs fjellsidene og gjennom tunneler. Innsjøen er kun fire til fem km bred i den nordligste delen, og den er 50 km lang. Det milde forfriskende klimaet gjør det mulig å dyrke blant annet oliven- og sitrontrær, og området byr på en rekke sjarmerende byer, som vi skal besøke.

Reisen er 8 dager lang, pris fra 13 750,- per person. Er du abonnent, får du 500,- i rabatt. Les mer her

-------

Juleferie på Costa del Sol
Drømmer du om en jul uten stress og kuldegrader? Nyt en avslappet juleferie på Spanias solkyst, nærmere bestemt i strandbyen Fuengirola. Inkludert i turen får du blant annet en dagstur til den herlige storbyen Malaga.

Reisen er 15 dager lang, pris fra 9 500,- per person. Er du abonnent, får du 500,- i rabatt. Les mer her

-------

Førjulstur til Fuengirola og Malaga
Selv om Fuengirola er mest kjent for sol og strand, pyntes det til jul og det er flere ulike julearrangementer det fint å oppleve her. Det blir julemarked på torget, de tre vise menn kommer til byen og ikke minst er det mulig å få gjort unna litt julegavehandling til en rimelig penge på utflukten til Malaga.

Reisen er 8 dager lang, pris fra 5450,- per person. Er du abonnent, får du 500,- i rabatt. Les mer her


 

Fulltekstsøk