Skip to main content

Sjarmerende Garda

En klassisk reise til den legendariske innsjøen Lago Di Garda - Gardasjøen.

Gardasjøen er et av Italias mest populære områder, kjent for fantastiske natur, rik kultur og deilig mat og drikke. Her finner du sjarmerende landsbyer, vakre strender og koselige vingårder. 

Gardasjøen er 50 km lang, og det er kun på klare dager man kan se innsjøen i sin fulle lengde. Innsjøen er kun om lag 5 kilmeter bred i den nordligste delen, der den til gjengjeld er opptil 370 meter dyp. Mot sør er den 12 kilometer på det bredeste, og her er dybden mer beskjeden. 

På denne reisen skal vi også utforske de berømte fjellområdene kjent som Dolomittene. Med sine dramatiske topper er dette en fantastisk naturopplevelse.

Dette er et mildt og solrikt område. Her skal vi kose oss i et landskap bestående av olivenlunder, sitrushager og vinranker. 

En deilig treretters middag er inkludert hver dag.


Kanskje frister det også med kultur, mat og landskap i vakre Toscana?

For deg som er vin-og matinteressert har vi satt sammen en egen reise med fokus på nord-italiensk mat og lokale viner, til Verona og Valpolicella

Fulltekstsøk

Om hotellet

Om hotellet

Vi skal bo på et godt turistklassehotell som ligger meget sentralt i den hyggelige byen Garda, ca 250 meter fra sjøen. Hotellet har bar, restaurant og utendørs svømmebasseng. Rommene er standard klassiske italienske, og har telefon, TV, safe, aircondition. Det er gratis Wi-Fi på rommene og i resepsjonsområdet. 
 
Hotel Biseti *** (italiensk standard) 
Corso Italia 34/36 
37016 Garda 

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise fra Norge

  Avreise fra Oslo Gardermoen med fly. Etter ankomst i Milano venter reiseleder og buss på å kjøre oss til Garda. Turen fra flyplassen og til hotellet vil ta ca 2,5 timer, og underveis vil reiseleder informere om ukens program, praktiske opplysninger, italienske skikker og ikke minst om mattradisjonene. Vel fremme sjekker vi inn og slapper av. På ettermiddagen går vi en liten tur i det historiske sentrum av Garda og langs sjøen. Vi vil spise middagene på hotellet, hvor det er inkludert deilig 3-retters middag hver dag.

 • Dag 2: Gardasjøen rundt

  Etter frokost begir vi oss ut på en spennende heldags-utflukt Gardasjøen rundt. Dagen vil lære oss Gardasjøen bedre å kjenne, slik at vi har en god ballast til de kommende dagene.


  Vi stopper i Malcesine og tar herfra en rutebåt til Riva del Garda, som er sjøens nordligste by. Her blir det tid til lunsj, før vi kjører buss ned langs sjøen og gjør et siste stopp i den sjarmerende lille byen Torri.
  Middag på hotellet om kvelden.

  Gardasjøen rundt
 • Dag 3: Verona

  Etter frokost blir det en uforglemmelig dagstur til den flotte byen Verona, selve kjærlighetsbyen til Romeo og Julie. Byen ble grunnlagt før romerne kom hit, og opplevde på 1200- og 1300-tallet en blomstring som vi den dag i dag kan se på hvert gatehjørne, i form av flotte bygninger, imponerende festningsanlegg og historiske monumenter. Verona er i tillegg en kulinarisk by hvor det vrimler av gode restauranter og hyggelige vinbarer. For ikke å glemme den majestetiske Arena di Verona, der alle de magiske operaforestillingene foregår sommerstid.
  Middag på hotellet om kvelden.

  Verona
 • Dag 4: Fridag

  Turens første fridag. Ta rutebåt til andre sjarmerende byer ved sjøen, eller ta en liten vandretur i det vakre kuperte landskapet rundt Garda. Spør gjerne reiseleder om gode tips og råd.
  Middag på hotellet om kvelden.

  Fridag
 • Dag 5: Dolomittene

  Etter frokost blir det en heldagstur til det berømte fjellområdet kjent som Dolomittene. Med sine dramatiske topper er dette en fantastisk naturopplevelse. I løpet av dagen kan du iaktta den ene herlige utsikten etter den andre gjennom bussruten. Vi kjører gjennom Val di Fiemme og Val di Fassa. Vi stopper underveis for en lunsjpause (ikke inkludert i prisen).
  Vi fortsetter opp og over fjellpasset Passo Sella, hvor vi nyter en storslått utsikt. Da er vi 2.218 meter over havets overflate. Hjemturen går gjennom Val Gardena.
  Middag på hotellet om kvelden.

  Dolomittene
 • Dag 6: Fridag

  Etter frokost er dagen til egen disposisjon. Kanskje du vil gjøre et besøk til vinmuseet i Bardolino eller olivenoljemuseet i Cisano? Mulighetene er mange.
  Middag på hotellet om kvelden.

  Fridag
 • Dag 7: Sirmione

  Etter frokost begir vi oss ut på en båttur til byen Sirmione. Av alle de idylliske byene rundt Gardasjøen, har Sirmione den mest spektakulære beliggenheten. På en smal halvøy ute i sjøen ligger den gamle byen, med en fantastisk utsikt i 360 grader. Egentlig ligger ikke byen ved Gardasjøen - snarere i Gardasjøen. Som et smalt land som stikker ut i sjøen ligger den lille byen – det blir ikke mer spektakulært enn det.
  Vi tar buss tilbake til hotellet. På veien stopper vi på en lokal vingård for å smake på den lokale hvitvinen Lugana.
  Middag på hotellet om kvelden.

  Sirmione
 • Dag 8: Hjemreise

  Etter frokost blir det avreise til flyplassen for videre hjemreise til Norge.

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
10/4-2023OsloSjarmerende GardaMer enn 813 750,-Bestill
8/5-2023OsloSjarmerende Garda214 850,-Bestill
10/10-2023OsloSjarmerende GardaMer enn 813 950,-Bestill