Skip to main content

Treningsreise til Santa Pola med ShapeUp

Bli med på treningsreise til Spania sammen med Hanna fra ShapeUp

Få en forlengelse av sommeren og gjør deg klar til høsten med en skikkelig motivasjonsboost i varme strøk! 

OBS! Vi har kun 20 plasser på turen så vær rask med å bestille. Frist 10. juni 2024.

🧡 Se fullt program lenger ned på siden.

Trening med ShapeUp

Hanna Sundquist fra treningsuniverset ShapeUp inviterer nå et knippe sprekiser til Spania for å trene, spise nydelig mat, sole seg og ha det gøy! Det blir en variert timeplan der målet er å føle seg BRA! 

Vi skal trene økter som gir deg verdens beste følelse i kroppen, og vi skal gjøre yogainspirerte sessions som får deg til å lande i deg selv. Dette er en gavepakke der du får ny inspirasjon i egen treningshverdag, og siden det er begrensede plasser, blir vi en liten gjeng som får eksklusiv oppfølging fra Hanna.

Hvem passer denne treningsreisen for?

Turen passer for både nybegynnere og viderekommere. Hanna tilpasser opplegget slik at du vil oppleve mestring uavhengig av nivå – både deg som er ny på trening og som trenger hjelp til å komme i gang, men også for deg som er viderekommen og som ønsker ny inspirasjon og en gøyal tur!

Anbefalt alder er 18-65 år. 

Kom gjerne alene eller reis sammen med en venn – her møter du uansett garantert likesinnede! 🧡

Treningsreise til Santa Pola, sør for Alicante

Vi bor knappe to mil sør for Alicante og stedet heter Santa Pola – en av Costa Blancas største og mest kjente fiskehavner. Her er det rolig og behagelig å være.

Noen av verdens vakreste naturparker og naturreservater ligger i området, og Santa Pola kan også skilte med mer enn 11 kilometer med strender - den nærmeste ligger ca 500 m fra hotellet vi skal bo på.

OBS! Vi har kun 20 plasser på turen så vær rask med å bestille. Frist 10. juni 2024.

🧡 Se fullt program og mer info om hotellet lenger ned på siden.

Fulltekstsøk

Om hotellet

Om hotellet

Gran Playa i Santa Pola

Hotellet heter Gran Playa, og ligger i Santa Pola på Costa Blanca, kun 500 meter fra stranden med samme navn. Hotellet har ett utendørsbasseng, bar, kafé, gratis wifi, og store fellesrom.

Alle rommene har klimaanlegg, flatskjerm-TV og bad med hårføner. Alle rommene har også egen balkong og en safe du kan bruke kostnadsfritt.

Adresse:
Hotel Gran Playa
Polígono Las Salinas - Avenida Zaragoza, 42
03130 Santa Pola

Telefon: +34 966 19 60 90

Om ShapeUp-instruktøren

Om ShapeUp-instruktøren

Treningsinstruktør Hanna Sundquist

Hanna Sundquist er utdannet journalist, personlig trener og gruppeinstruktør. De siste åtte årene har hun vært redaktør for Norges største treningsmagasin, ShapeUp. Her har hun blant annet skrevet utallige helserelaterte artikler, intervjuer og inspirasjonssaker.

I tillegg har hun trent tusenvis av mennesker på ShapeUps store arrangementer som ShapeUp Weekend, Convention og tidligere treningsreiser.

Hanna brenner for at andre skal oppleve treningsglede og å føle seg bra i egen kropp. Selv har hun to barn på tre og ett år, og har virkelig fått kjenne på hvor vanskelig det kan være å ta vare på seg selv i hverdagskaoset. Derfor har hun blitt en mester på effektive økter som funker og som ikke minst er morsomme å gjennomføre.

Nå gleder hun seg til å bli kjent med deg på tur!

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise fra Norge

  Når vi ankommer Alicante blir vi hentet med buss og kjører til hotellet vårt i Santa Pola, kjøæreturen tar ca. 45 minutter.

  Vel framme blir det middag og Hanna snakker litt om programmet for dagene som kommer.

  Vi tar en tidlig kveld og gjør oss klare for morgendagen.

  ❗ Middag inkludert

  Avreise fra Norge
 • Dag 2: Intro-økt og flow

  Morgen: Intro-økt på stranda der vi blir kjent. Her skal vi bare ha det gøy med kreative oppsett og leker!

  Ettermiddag: Vi roer ned med en mobilitetsflow i solnedgangen med fokus på pust og tilstedeværelse. Her er målet at vi skal lande i oss selv, kjenne på takknemlighet og ikke minst gi kroppen vår kjærlighet i form av deilige stretching-øvelser vi alle har så godt av.

  ❗ Frokost og middag inkludert

  Intro-økt og flow
 • Dag 3: Morgentur og styrkeøkt

  Morgentur på stranda: Her velger du selv om du vil gå eller jogge. Den beste starten på dagen! Vi avslutter turen med en styrkesirkel på stranda for kjernemuskulatur. Her kommer vi til å kjenne at det brenner skikkelig i magen. Gjett om frokosten smaker godt etterpå!

  Ettermiddag: Styrkeøkt med miniband med fokus på rumpe og lår. Her drar jeg dere gjennom en morsom og effektiv "ferieøkt", der vi jobber ekstra med øvelser for de største musklene våre: Rumpe og lår. Dette er en effektiv økt med varierte øvelser som gjør at vi får skikkelig god kontakt med musklene våre.

  ❗ Frokost og middag inkludert

  Morgentur og styrkeøkt
 • Dag 4: Tabata og powerwalk

  Morgen: En av Hannas desiderte favorittøkter, ShapeUp Tabata! Utstyrsfri og effektiv økt der vi får trent hele kroppen. Vi jobber etter oppsettet 20/10 sek x 8 der vi kombinerer to og to øvelser. Dette er en godsak som utfordrer både styrke og kondisjonen, og som garantert gir maks godfølelse etterpå. Feel free til å hoppe rett i havet etter økta!

  Ettermiddag: Powerwalk i nærområdet. Her går vi samlet og får utforsket den deilige naturen Spania har å by på.

  ❗ Frokost og middag inkludert

  Tabata og powerwalk
 • Dag 5: Bootcamp og pilates

  Shape Up Bootcamp: Morsom sirkeltrening der vi jobber med ytre belastning. Dette er en tung og god økt som kan tilpasses alle nivåer. Målet med økta er at du skal få trent hele kroppen skikkelig. Det blir høy partyfaktor og topp stemning!

  Ettermiddag: Pilates. Her jobber vi med kjernestyrke, pust, balanse og smidighet. Dette er en roligere økt som tillater oss å lande, puste og nyte.

  ❗ Frokost og middag inkludert

  Bootcamp og pilates
 • Dag 6: Løpsintervaller eller powerwalk

  Løpsintervaller eller powerwalk: For de som vil, drar jeg dere gjennom kortintervaller i et motiverende oppsett. Vi avslutter med en styrkesirkel på stranda for hele kroppen. Deretter kan de som vil hoppe i havet før det bærer hjem igjen!

  Hjemreise.

  ❗ Frokost inkludert

  Løpsintervaller eller powerwalk