Skip to main content

Utforsk Andalucia og Costa del Sol i Spania

Bli med på gruppereise til fantastiske Andalucia i Spania

Bli med på en spennende rundreise i Andalucía med noen av de beste opplevelsene fra det kjente og ukjente Sør-Spania, hvor sansene hele tiden får jobbe på overtid.

Denne turen tar deg til Granada, Córdoba, Frigiliane, Nerja, Malaga og avsluttes i Ronda, som har en spektakulær beliggenhet på en klippeavsats. Vi bor på et førsteklasses hotell og har base denne uken på ett sted. Vi bruker tiden på å utforske det autentiske Andalucía. 

🧡 Se fullt program lenger ned på siden.


Tips! Tilbring en hel vintermåned i herlige Fuengirola på Costa del Sol


Andalucia i Spania

Andalucia ligger i hjertet av Sør-Spania, og er en region som trollbinder de tilreisende med sin fascinerende blanding av rik historie, levende kultur og fantastiske landskap.

Landet der en belønning venter – slik ble Andalucía beskrevet av den marokkanske verdensomreisende Ibn Batouta på 1300-tallet. I dag forstår man hvorfor, dens vakre, historiske og kulturelle mosaikk må bare oppleves.

Granada, Córdoba, Frigiliana, Nerja, Malaga og Ronda

Bli med oss på denne herlige reisen til Andalucia, og legg ut på en vandring gjennom den pittoreske Andalucia-regionen i Spania, hvor vi skal utforske reisemålene Granada, Córdoba, Frigiliana, Nerja, Malaga og Ronda.

Du kan ikke unngå å bli bergtatt av Andalucia. De pittoreske, hvitkalkede landsbyene som ligger spredt i åssidene, duften av appelsinblomster i luften og den varme gjestfriheten fra lokalbefolkningen er alle ingredienser som sammen blir til uforglemmelige ferieminner. Med sin rike historie, praktfulle arkitektur og naturlige skjønnhet er Andalucia en skattekiste som bare venter på å bli oppdaget av deg!

Eventyret starter ved Granada og den fantastiske festningen Alhambra, som står på UNESCOs verdensarvliste. Alhambra, også kalt "Det røde slottet", er et palass og et festningskompleks som ble bygget på midten av 1300-tallet av de mauriske herskerne. Å besøke Alhambra er en helt uforglemmelig opplevelse, og et av høydepunktene på denne reisen. 

Vi skal også utforske Córdoba, en by proppfull av historie og hjem til det praktfulle Mezquita-bygget, en moske-katedral som vitner om regionens rike kulturarv.

Vi skal vandre gjennom de sjarmerende gatene i Frigiliana, en hvitkalket landsby som ligger på en åsside, hvor du kan nyte den andalusiske sjarmen, handle litt i de små, søte butikkene og smake på deilig lokal mat.

I kystbyen Nerja skal vi blant annet utforske en fascinerende grotte, og i Malaga kan du nyte den livlige atmosfæren og byens flotte arkitektur. 

Ronda, en by som ligger på toppen av en dramatisk kløft, gir deg en fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Her skal vi blant annet utforske den gamle tyrefekterarenaen og rusle over den ikoniske Puente Nuevo-broen.

Bli med på denne reisen, og la Andalucia trollbinde deg, slik at du får minner som varer livet ut!

Gruppereise til Andalucia i Spania

Denne gruppeturen går til Andalucia i Spania. Vår dyktige og kunnskapsrike reiseleder tar deg imot og guider deg gjennom hele reisen.

Reisen passer like godt for deg som drar alene og deg som har med en venn eller partner. Vi skal gjøre mye hyggelig på denne turen og den passer for alle, men det er selvfølgelig en fordel at du synes det er interessant med kultur og litt historie.

Lenger ned på siden finner du fullt program for reisen, samt informasjon om hotellet. 👇

Fulltekstsøk

Om hotellet

Om hotellet

Hotell i FAY, Rincon del la Victoria i Andalucia, Spania

På denne gruppereisen til Andalucia skal vi bo på Hotel FAY, som ligger på stranden i Rincon del la Victoria (18 km øst for Malaga).

Hotellet tilbyr lyse og store rom med WC/bad, balkong, wifi, aircondition og TV, og har også restaurant og bar. 

Adresse: 

Avenida Del Mediterraneo,
230, Rincon De La Victoria, Spania

 

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise fra Norge

  Etter ankomst i Malaga møter vi Story Travels erfarne reiseleder som sørger for transport til hotellet.

  Vi skal bo på et hyggelig hotell på stranden i Rincon de la Victoria som ligger 18 km øst for Malaga denne uken. På ettermiddagen gjør vi oss litt kjent i området før det blir hyggelig middag på hotellet på kvelden.

  ❗ Middag inkludert.

  Avreise fra Norge
 • Dag 2: Granada og Alhambra

  Frokost på hotellet.

  I dag skal vi sjekke ut fantastiske Granada og borgen Alhambra!

  Alhambra, som også kalles "Det røde slottet", er et palass og et festningskompleks som ble bygget på midten av 1300-tallet av de mauriske herskerne, og i dag en svært populær turistattraksjon. Navnet på kunstnerne og håndverkerne som sto bak de fleste av av de fantastiske mosaikk-utskjæringene i Alhambra er ukjente. På Alhambra vil vi få en guidet tur, og lære om alt det spennende disse flotte murene og byggene skjuler. Dette er en opplevelse som bør stå på besøks-lista til enhver kunstentusiast!

  ❗ Frokost, lunsj og middag inkludert.

  Granada og Alhambra
 • Dag 3: Frigiliana og Nerja

  Frokost på hotellet.

  Etter frokost kjører vi nordøstover langs kysten. Frigiliana er en klassisk hvit landsby som er blitt kåret til Spanias vakreste flere ganger. Hvitkalkede hus og smale gater der blomster i alle regnbuens farger duver utover veggene, og gjør sitt til at svært mange turister forelsker seg i den lille fjellandsbyen.

  Frigiliana var opprinnelig maurisk og arven henger fremdeles igjen i både kunst og arkitektur.

  Etter litt tid på egen hånd går turen vår videre nedover til kysten og til en annen hvit by. Fra Europas balkong midt i Nerja sentrum kan du speide utover Middelhavet. Hit trekkes tusenvis av turister hvert år for å få en smak av den hvite lille byen, det blå havet og strendene som ligger mellom berg og steiner. Vi skal selvfølgelig også besøke den berømte grotten i Nerja.

  Lunsj på en lokal restaurant. Middag på hotellet om kvelden

  ❗ Frokost, lunsj og middag inkludert.

  Frigiliana og Nerja
 • Dag 4: Fridag

  Frokost på hotellet.

  I dag har du egentid, slik at du kan utforske området slik du selv ønsker. Vår dyktige reiseleder hjelper gjerne til med gode forslag til lokale turer eller tips om hvor det er best å gå på shopping. Området er kjent for sin nydelige geitost og flere gater dufter av lokale karamelliserte mandler, så hva med en tur innom et marked for noen spiselige suvenirer å ta med hjem? Eller frister det mer med en lat dag på stranden? Mulighetene er mange og du bestemmer!

  ❗ Frokost inkludert.

  Fridag
 • Dag 5: Cordoba

  Frokost på hotellet.

  Etter frokost går turen gjennom et tiltalende, nesten eksotisk andalusisk landskap og oliventrær så langt øyet kan se.

  I Cordoba, under den mauriske glansperioden på 800- til 1100-tallet, ble et av datidens mest imponerende byggverk skapt – moské-katedralen La Mezquita. Moskéens indre, som i størrelse kun overgås av moskéen i Mekka, er en tilsynelatende endeløs skog av søyler.

  Ved siden av moskéen ligger de gamle mauriske og jødiske kvartalene. På en tur i de trange gatene, mellom hvitkalkede hus med blomsterdekorerte patios, gjenskapes stemningen fra maurernes tid.

  Vi spiser deilig lunsj på en lokal restaurant.

  Middag på hotellet om kvelden.

  ❗ Frokost, lunsj og middag inkludert.

  Cordoba
 • Dag 6: Malaga

  Frokost på hotellet.

  Etter frokost blir det en halvdagsutflukt til Malaga – fødebyen til Picasso. Byen er en av verdens eldste og har derfor en mengde historie å by på. Vi tar oss en tur gjennom det historiske sentrum som har blitt smakfullt restaurert i nyere tid, hvor du også får tid til å nyte ypperlig tapas, shopping eller hva enn du ønsker.

  Det blir tid på egen hånd før vi reiser tilbake til hotellet (lunsj er ikke inkludert i dag).

  ❗ Frokost og middag inkludert.

  Malaga
 • Dag 7: Ronda

  Frokost på hotellet.

  Vi setter kursen mot magiske Ronda etter frokost denne siste utfluktsdagen. Byen er viden kjent for sin vakre beliggenhet 723 meter over havet, ved en dyp ravine som deler byen i to.

  Mange forfattere har lovprist Rondas spesielle skjønnhet, blant annet østerrikeren Rainer Maria Rilke som ga den tilnavnet «drømmebyen». Med sin flere hundre år gamle historie er Ronda en populær perle blant de andalusiske byene. De to hovedattraksjonene her er Puente Nuevo, den nye broen, som forbinder La Ciudad med den nyere bydelen El Mercadillo. Så veldig ny er broen riktignok ikke, for den ble ferdigstilt allerede i 1793.

  Ronda spilte en viktig rolle i utviklingen av tradisjonell tyrefekting i Spania, og har tyrefekterarenaen Plaza de Toros som en av Spanias eldste.

  Vi spiser lunsj på en lokal restaurant.

  Middag på hotellet om kvelden.

  ❗ Frokost, lunsj og middag inkludert.

  Ronda
 • Dag 8: Hjemreise

  Etter frokost reiser vi til flyplassen for fly hjem til Norge.

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
7/11-2024OsloVidunderlige AndaluciaMer enn 816 950,-Bestill