Skip to main content

Operareise til Verona i Italia

En musikalsk opplevelse i Verona, Italia

Å oppleve opera på Arena di Verona er en av de aller beste opplevelsene for deg som er glad i opera og musikk. På denne turen får du se operaforestillingen AIDA av Giuseppe Verdi under åpen himmel, samt god tid til å utforske Romeo og Julies romantiske Verona. 

Dette blir en reise du sent glemmer!

🧡 Se fullt program lenger ned på siden.

Opplev opera i Romeo og Julies hjemby, Verona

I hjertet av Nord-Italia ligger Verona, full av historie og romantisk sjarm. Har du hatt en drøm om å oppleve en operaforestilling utendørs? Nå kan du bli med oss til Verona og oppleve AIDA av Giuseppe Verdi i Romeo og Julies by.

Her kan du høre en knappenål falle når mørket senker seg over arenaen og månen står opp bak scenen. Toner fra orkestergraven stiger opp og scenen fylles med skuespillere og sangere som skal gi oss en fantastisk forestilling.

Å oppleve en stor operaforestilling på utendørsarenaen i Verona er kanskje noe du gjør bare en gang i livet. Her slippes sansene løs og du skal bare nyte musikken og de fantastiske omgivelsene.

Vi bor i Verona og vår norske guide, Brit, tar deg også med på en byvandring, slik at du blir kjent med byen, historien og severdighetene her. 

Utflukt til vindistriktet Valpolicella

I utkanten av byen ligger vindistriktet Valpolicella. Her skal vi spise deilig mat og drikke lokal vin.

Har du lyst til å få med deg en operaforestilling til, kan du se Tosca av Giacomo Puccini også. Dette velger du selv og bestiller ved påmelding. Vi har gode billetter til begge forestillingene.

🧡Se kart over sitteplassene litt lenger ned på siden.

Gode billetter til operaforestillingen AIDA i Verona

Vi har holdt av billetter med gode plasser til deg, slik at du kan oppleve den storslåtte forestillingen AIDA på vår reise til Verona. Ønsker du også å få med deg Tosca av Giacomo Puccini, kan dette tilleggsbestilles, og det gjør du samtidig som du bestiller denne reisen.

På bildet over kan du se plassene vi har holdt av uthevet i rosa. 

Gruppereise med Story Travel

Denne reisen er en gruppereise, det vil si at det er en norsktalende reiseleder med til enhver tid det er program, og vi opplever de ulike reisemålene sammen. Vi møter fantastiske, lokale guider som sitter inne med imponerende mye kunnskap om stedene vi skal besøke, noe som gjør reisen interessant og uforglemmelig.

En gruppereise passer like godt for deg som reiser alene og deg som tar med deg partner eller en venn. På våre hyggelige, felles samlinger er det lett å bli kjent med andre. Det er også satt av tid til egentid, slik at du får nyte din ferie akkurat slik det passer for deg.

🧡 Klikk her for å se alle våre temareiser

Fulltekstsøk

Om hotellet

Om hotellet

Hotel Leopardi i Verona

Hotellet ligger i Verona, innenfor 30 minutters gange til alle de store severdighetene, og har en restaurant, gratis Wi-Fi og 24-timers resepsjon. Hotellet åpnet i 1984 men har senest i 2017 pusset opp restauranten, resepsjonen og flere av rommene.

Restauranten La Ginestra serverer deilige lokale retter, og godt drikke finner du i vinmenyen.

Adresse:
Via Giacomo Leopardi, 16, 37138 Verona VR, Italia

Om reiseleder

Om reiseleder

Reiseleder på Operaturen til Verona

Britt er fra Mosjøen og reiseleder på turen. Hun har bodd 40 år i Italia og kjenner landet som sin egen bukselomme. Hun elsker Verona og opera. Hun møter dere på flyplassen i Milano og er med på hele reisen, og bor på samme hotell. Hun tar deg med inn i musikkens verden og gir deg en innføring i Verona historie og litt om vinkulturen i Italia.  - Brit vet det meste om Italia.

Dagsprogram

 • Dag 1: Avreise fra Norge

  Når du har fått bagasjen i Milano, venter guiden vår Brit, som er norsk, utenfor. Hun er med under hele oppholdet.

  Underveis til hotellet i Verona gjør vi et kort stopp for å strekke på bena. Vel fremme på hotellet sjekker vi inn, og det blir tid til å pakke ut.

  Middag på hotellet, og Brit informerer litt om programmet for de kommende dagene.

  Avreise fra Norge
 • Dag 2: Verona

  Etter frokost blir det vandringstur i Verona, Romeo og Julies by. William Shakespeare skrev stykket som handlet om to som elsket hverandre, men som ikke fikk hverandre, da deres skjebne ville det annerledes. Vi besøker den berømte balkongen hvor Romeo møtte Julie.

  Å vandre i sentrum av Verona er som å vandre i et levende museum. Vakre byggverk og smug inspirerer oss og vi får en innføring i byens historie som strekker seg over 2000 år tilbake i tid. Det sies at selveste Julius Cesær ferierte nettopp her.

  Det mest kjente amfiteateret er Arena di Verona, hvor det i dag er utendørs operaforestillinger i sommerhalvåret. Og dit skal vi og oppleve operaforestillingen AIDA senere!

  Lunsj og middag på egen hånd. Reiseleder Brit kan anbefale spisesteder, om du ønsker det.

  Verona
 • Dag 3: – Valpolicella mat og vin - Inkludert: Operaforestillingen AIDA

  På formiddagen skal vi besøke vindistriktet Valpolicella som ligger i i fylket Veneto i Nord-Italia. Omådet er kjent for sine gode viner. Mange kjenner Valpolicella Classico, Valpolicella Superiore, Ripasso, og Amarone som er de røde, og Soave, Chardonnay, Pinot Grigio, og Trebbiano som er de hvite. Vi skal besøke en vingård som ligger i hjertet av området. Her skal vi spise deilig lokal mat og drikke vin. Vi reiser tilbake til Verona på ettermiddagen.

  Kl. 21.00 starter forestillingen AIDA i Arena di Verona. Denne forestillingen er inkludert i pakkeprisen. Her skal vi oppleve opera på sitt beste!

  Dette er en fin måte å nyte musikalske opplevelser på. Akustikken er unik! Vi sitter ute i dette gamle, ærverdige amfiteateret når mørket senker seg over byen og atmosfæren fører oss langt tilbake i historien.

  AIDA er en opera av Giuseppe Verdi og en av verdens mest kjent operaforestillinger. Vi følger kjærlighetshistorien til Radames og slavinnen AIDA. Handlingen foregår i Egypt og forestillingen er i 4 akter. Vi har gode plasser til forestillingen. (Poltrona - rosa sektor) Sete med ryggstøtte. Se kart.

  Lunsj inkludert.

  Middag på egen hånd. Reiseleder Brit kan anbefale spisesteder, om du ønsker det.

  – Valpolicella mat og vin - Inkludert: Operaforestillingen AIDA
 • Dag 4: Verona - Tillegg: Operaforestillingen Tosca

  Denne dagen kan nytes på egen hånd, eller du kan bli med på organisert byvandring med Brit i Verona (inkludert i prisen). Vi besøker steder vi ikke fikk med oss på første byvandring. De som har lyst kan bli med å spise felles lunsj i Verona. Lunsjen betaler den enkelte selv på stedet.

  Tips å gjøre i Verona: Besøke museer, sitte på cafe utenfor Arena di Verona og nippe til et glass. På piazza Braa kan man prute på markedet, eller shoppe i Via Nizza.

  Kanskje du har lyst til å ta toget til Venezia? Byen ligger ikke så langt unna.

  Har du lyst til å oppleve en forestilling til i Arena de Verona er det mulig. Mot et tillegg i prisen kan du oppleve operaforestillingen Tosca av Giacomo Puccini. Denne forestillingen melder du deg på når du bestiller reisen. Vi har gode plasser til denne forestillingen også. (Poltrona rosa sektor) Sete med ryggstøtte. Se kart.

  Lunsj og middag på egenhånd. Brit kan anbefale spisesteder.

  Verona - Tillegg: Operaforestillingen Tosca
 • Dag 5: Hjemreise

  Vi sjekker ut av hotellet, og bussen henter oss og vi kjører til flyplassen utenfor Milano.

  Med oss i bagasjen har vi mange gode minner fra Italia.

  Hjemreise

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
27/8-2024OsloOpera i Verona614 900,-Bestill