Skip to main content

Mat- og vintur i Piemonte – reisen for deg som er glad i mat og vin!

  • Vin og matreiser
  • Temareiser

Piemonte, og ikke minst området rundt Alba og Barolo, er et sant paradis for vin- og matelskere! 😋

Under turen kommer vi til å oppleve mange gode smaker, vi skal lære om kvalitetsråvarer og får også en intensiv innføring i vinens verden.

🧡 Klikk her om du vil se avgangstider og bestille reise til Piemonte.

Italiensk vin

Herfra får vi noen av verdens beste viner, Barolo og Barbaresco, men det produseres også mange andre spennende viner her. Og området bugner av andre eksklusive matvarer; de hvite trøflene, fantastiske lokale oster og pølser, biff, ris, hasselnøtter, fransk nougat og sjokolade ... for å nevne noe.

Mat i Piemonte

Og kjøkkentradisjonene går langt tilbake i tid. De gode, gamle italienske tradisjonene med kortreiste høykvalitesprodukter blir kombindert med fransk eleganse og fantasi. Tar du det beste av det beste fra disse to kjøkkenene, kan resultatet bare bli velsmakende!

Alba i Piemonte

Vår base vil være i områdets hovedstad, Alba. Her er det sjarmerende, trange og svingete gater, og byen bugner av butikker med vin og delikatesser, og har et stort utvalg av gode restauranter og koselige vinbarer.

Gruppereise med Story Travel

Denne gruppeturen ledes av en dyktig skandinavisktalende reiseleder, med god peilig på vin, mat og Italia. Reisen passer like godt for deg som drar alene og deg som har med en venn eller partner, men det er en fordel at dere uansett er glad i god mat og drikke. 😄

🧡 Se flere av våre temareiser her.


🧡 Meld deg inn i Reiseklubben - få de beste tilbudene og info om nyheter først + mulighet til å delta i konkurranser og vinne reisegavekort verdt 3000.-

🧡 Følg Story Travel på Facebook

🧡 Følg Story Travel på Instagram


 

Fulltekstsøk