Skip to main content

"Det at det bodde en norsk reiseleder der hele tiden var avgjørende for meg."

  • Langtidsferie

Randi (75) fra Tromsø er på langtidsferie med Story Travel i Fuengirola, hvor hun bor i leilighetshotellet Apartamentos Fuengirola Playa nede ved stranden. 🌴


🧡 Bestill din langtidsferie her.


– Jeg var veldig usikker på om jeg skulle tørre å reise alene igjen, forteller Randi.

Hun har tidligere opplevd å havne på sykehus i utlandet, hvor hun ble liggende alene, uten noen hun kunne snakke norsk med. Det opplevde hun som skremmende.

– Da jeg så at Story Travels langtidsreiser inkluderer en norsktalende reiseleder som bor på samme hotell ble jeg veldig fristet. Jeg er jo veldig glad i å reise.

Randi forteller at hun gikk noen runder med seg selv før hun turte å bestille en ny tur.

– Det at det bor en norsk reiseleder her hele tiden var avgjørende for meg. Jeg er så glad jeg gjorde det!

Randi forteller til slutt at hun på flyplassen kom i prat med en hyggelig dame. Det viste seg at hun også reiste alene og bor på samme hotell. De to nye venninnene har hatt fine dager på Spanias solkyst, og har til og med tatt en utflukt sammen til Malaga.

🧡 Kunne langtidsreise vært noe for deg? Les mer her!


Langtidsferie

Drømmer du om å bo 4 eller 8 uker i et varmere klima? Reis med oss!

På langtidsferie med Story Travel er det en reiseleder til rådighet under hele oppholdet. Reiselederen inviterer også til ulike aktiviteter og spennende utflukter. Vi vet at forventningene til en langtidsferie er forskjellige. Noen ønsker å være aktive, andre er sosiale hver dag, mens noen ønsker å være mest mulig for seg selv. Derfor er alle aktiviteter helt valgfrie. Det er viktig for oss å kunne tilby noe som passer til akkurat deg!

Leilighetshotellene vi bor på har god beliggenhet og relativt kort vei til restauranter og andre aktiviteter. Vi har også fellesrom på hotellene, med blant annet blader, spill og bøker.

🧡 Les mer om langtidsferie her. 


🧡 Meld deg inn i Reiseklubben - få de beste tilbudene og info om nyheter først + mulighet til å delta i konkurranser og vinne reisegavekort verdt 3000.-

🧡 Følg Story Travel på Facebook

🧡 Følg Story Travel på Instagram


 

Fulltekstsøk