Skip to main content

"For en fantastisk tur vi hadde"

  • Langtidsferie

 

Nina og Bjørn er glade i å reise, men dette var første gang valget falt på langtidsferie. Og det ga virkelig mersmak.

🧡 Bestill din langtidsferie her.

Vi var så spente før vi dro, forteller Nina Høgenæs (70). Hun og mannen Bjørn bor i Haugesund, men i høst valgte paret å flytte ned til den spanske solkysten i en hel måned.

Nina forklarer at de er glade i å reise og har gjort det mye, men det å dra på langtidsferie og bo på ett og samme sted i fire uker, det var noe nytt. 

– Vi var redde det skulle bli kjedelig, men da returdagen kom ville vi ikke reise hjem enda, vi ville bli en uke til, sier Nina og ler hjertelig. 

 

– Vi bodde i en flott leilighet, og var så heldige med været. Vi koste oss hele tiden.

Velger du langtidsferie med Story Travel bor du i en egen leilighet med soverom, stue, bad, kjøkken og balkong. En norsktalende reiseleder bor på samme leilighetshotell og er tilgjengelig om det skulle være noe.

– Det er en veldig trygghet å ha reiselederen der. Gull verdt, sier Nina.

– Det er mange som reiser alene, og de satte ekstra pris på singelkveldene som reiselederen arrangerte. 

På leilighetshotellene er det et fellesrom hvor det jevnlig inviteres til ulike aktiviteter. For eksempel quiz den ene dagen og kaffeslabberas med nystekte vafler den neste. 

– Der kunne vi også gå ned og låne blader og bøker, og der møtte vi folk og begynte å prate, forklarer Nina.

– Jeg vil anbefale denne ferieformen til alle, og vi kommer ned igjen til høsten!


Langtidsferie

Drømmer du om å bo 4 eller 8 uker i et varmere klima? Reis med oss!

På langtidsferie med Story Travel er det en reiseleder til rådighet under hele oppholdet. Reiselederen inviterer også til ulike aktiviteter og spennende utflukter. Vi vet at forventningene til en langtidsferie er forskjellige. Noen ønsker å være aktive, andre er sosiale hver dag, mens noen ønsker å være mest mulig for seg selv. Derfor er alle aktiviteter helt valgfrie. Det er viktig for oss å kunne tilby noe som passer til akkurat deg!

Leilighetshotellene vi bor på har god beliggenhet og relativt kort vei til restauranter og andre aktiviteter. Vi har også fellesrom på hotellene, med blant annet blader, spill og bøker.

🧡 Les mer om langtidsferie her. 


🧡 Meld deg inn i Reiseklubben - få de beste tilbudene og info om nyheter først + mulighet til å delta i konkurranser og vinne reisegavekort verdt 3000.-

🧡 Følg Story Travel på Facebook

🧡 Følg Story Travel på Instagram


 

Fulltekstsøk