Dagsprogram

  • Dag 1: Ankomst

    Avreise fra Norge til Alicante.

    Vi tar buss sammen til hotellet. Turen fra flyplassen og til hotellet vil ta om lag 45 minutter, og underveis vil vår reiseleder informere litt om ukens program.

    Felles middag på kvelden.

    Ankomst
  • Dag 2: Paella og vinsmaking

    Frokost på hotellet.

    I dag blir det utflukt til en lokal vingård + lunsj.

    På ettermiddagen skal vi forberede og lage spansk paella.

    Det er også satt av plass til litt egentid.

    Paella og vinsmaking
  • Dag 3: Mat og vin med Trond

    Frokost på hotellet.

    Kjøkkenmøte med Trond, samt matlaging og forberedelser til lunsj.

    Så er det litt egentid, hvor du kan slappe av ved bassenget eller utforske området på egen hånd.

    Kveldens tema er Tronds favoritt-småretter og -tapas. Vi forbereder rettene, lager maten og spiser det herlige måltidet sammen.

    Mat og vin med Trond
  • Dag 4: Mat og vin med Trond

    Frokost på hotellet.

    Så er det tid for sausekurs med Trond. Og etter det vil han lære deg å lage den perfekte omeletten.

    Vi tilbereder så en god lunsj sammen med Trond, og spiser den sammen etterpå.

    På ettermiddagen skal vi ha cocktailkurs, samt forberedelser til kveldens 6-retters festmeny sammen med Trond.

    Det er også satt av plass til litt egentid.

    Mat og vin med Trond
  • Dag 5: Hjemreise

    Frokost på hotellet.

    Transport til flyplassen og fly hjem.