Skip to main content

Reis med oss til Carcavelos og Lisboakysten

Sjarmerende kystlandsby rett utenfor Lisboa

Gled deg til en uke i denne sjarmerende portugisiske kystlandsbyen utenfor Lisboa. I Carcavelos har du alt innenfor rekkevidde med nærhet til Lisboa, et behagelig klima, flotte strender, idyllisk landsbyliv, gode restauranter og store severdigheter.
Du bor på Hotel Riviera, et førsteklasses hotell som ligger 300 meter fra havet og 10 minutters gange fra togstasjonen. Toget går ofte til både Lisboa og andre kystbyer.

Noen høydepunkter å glede seg til:

  • Behagelig klima og vakre omgivelser
  • Utflukt til Lisboa med tog og byvandring
  • Utflukt til Sintra og Cabo da Roca
  • Et utvalg av frivillige utflukter og god tid til egne opplevelser
  • Norsktalende reiseleder
  • Hotel Riviera med oppvarmet svømmebasseng og SPA avdeling 

Carcavelos - tett på Lisboa

Carcavelos er en livlig landsby rett utenfor Lisboa. Hovedattraksjonen er den 1200 meter lange sandstranden der det foregår mange internasjonale konkurranser i vindsurfing. Landsbyen byr på et hyggelig hverdagsliv, små gatestrøk, lokale restauranter, fastboende fiskerfamilier og ferierende gjester. Kontrastene gjør at de fleste føler seg vel tilpass i denne hyggelige landsbyen. Den gode beliggenheten gir lett adgang til Lisboas kultur- og storbyliv, og med det lille lokaltoget tar turen til Lisboa kun 30 minutter. Den første togturen - og en byvandring i Lisboa - foregår sammen med reiseleder.

Eventyrbyen Sintra og Cabo da Roca

Reisen inkluderer et besøk i den eventyrlige byen Sintra, som er på UNESCO's verdensarvliste. Stemningen i Sintra er helt spesiell, og det er god tid til å gå på egen oppdagelse i byens gater og smug, mens du nyter den spennende arkitekturen. Etter en lunsj på en lokal restaurant, reiser vi videre til det vestligste punktet på det europeiske fastland, Cabo da Roca, hvor vi får en imponerende utsikt over Atlanterhavet fra den 140 meter høye klippen.

Fulltekstsøk

Om hotellet

Hotel Riviera 

Vi skal bo dette førsteklasses hotellet som ligger i hjertet av Carcavelos, og har landsbyens beste (og mest sentrale) beliggenhet. Like om hjørnet ligger et shoppingsenter. Hotellet har restaurant, bar, trimrom, spa-avdeling og svømmebasseng. Alle rom er komfortable og har dusj/WC, TV/Radio, wifi og aircondition.

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
19/4OsloReis med oss til Carcavelos og LisboakystenMer enn 810 900,-Bestill
31/5OsloReis med oss til Carcavelos og LisboakystenMer enn 811 900,-Bestill