Skip to main content

Carcavelos - sjarmerende kystlandsby rett utenfor Lisboa

12 kilometer vest for Portugals hovedstad, Lisboa, ligger den lille kystbyen Carcavelos. Denne herlige feriebyen kan først og fremst takke sin nydelige, langstrakte strand for at den er blitt så populær. En annen god grunn til å reise til Carcavelos, er den gode maten og den berømte portugisiske vinen.

Dette er en livlig og koselig landsby, med en herlig atmosfære. Her finner du små, sjarmerende gater, hyggelige restauranter og en miks av fastboende fiskerfamilier og internasjonale turister. Det finnes flere fine og spennende attraksjoner å sjekke ut her, og vi skal innom flere av dem. Det er kort vei Lisboas fantastiske kultur- og storbyliv, så vi tar en tur dit og.

Bli med på denne herlige gruppeturen, sammen med andre reiseglade nordmenn og våre skandinavisktalende reiseledere.


Noen høydepunkter å glede seg til i Carcavelos

  • Behagelig klima og vakre omgivelser
  • Utflukt til Lisboa med tog og byvandring
  • Utflukt til Sintra og Cabo da Roca
  • Et utvalg av frivillige utflukter og god tid til egne opplevelser
  • Norsktalende reiseleder
  • Hotel Riviera med oppvarmet svømmebasseng og SPA avdeling 

Carcavelos - tett på Lisboa

Carcavelos er en livlig landsby rett utenfor Lisboa. Hovedattraksjonen er den 1200 meter lange sandstranden der det foregår mange internasjonale konkurranser i vindsurfing. Landsbyen byr på et hyggelig hverdagsliv, små gatestrøk, lokale restauranter, fastboende fiskerfamilier og ferierende gjester. Kontrastene gjør at de fleste føler seg vel tilpass i denne hyggelige landsbyen. Den gode beliggenheten gir lett adgang til Lisboas kultur- og storbyliv, og med det lille lokaltoget tar turen til Lisboa kun 30 minutter. Den første togturen - og en byvandring i Lisboa - foregår sammen med reiseleder.


Reis til eventyrbyen Sintra og Cabo da Roca

Reisen til Carcavelos inkluderer et besøk i den eventyrlige byen Sintra, som står på UNESCO's verdensarvliste.

Stemningen i Sintra er helt spesiell, og det er god tid til å gå på egen oppdagelse i byens gater og smug, mens du nyter den spennende arkitekturen. Etter en lunsj på en lokal restaurant, reiser vi videre til det vestligste punktet på det europeiske fastland, Cabo da Roca, hvor vi får en imponerende utsikt over Atlanterhavet fra den 140 meter høye klippen.

Fulltekstsøk

Om hotellet

Hotel Riviera 

Vi skal bo dette førsteklasses hotellet som ligger i hjertet av Carcavelos, og har landsbyens beste (og mest sentrale) beliggenhet. Like om hjørnet ligger et shoppingsenter. Hotellet har restaurant, bar, trimrom, spa-avdeling og svømmebasseng. Alle rom er komfortable og har dusj/WC, TV/Radio, wifi og aircondition.

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
31/5-2023OsloReis med oss til Carcavelos og LisboakystenFullt11 900,-Fullt
1/11-2023OsloReis med oss til Carcavelos og LisboakystenMer enn 811 450,-Bestill