Skip to main content

Juleferie på Costa del Sol

Juleferie til Costa del Sol

Drømmer du om en jul uten stress og kuldegrader? Nyt en avslappet juleferie på Spanias solkyst, nærmere bestemt i strandbyen Fuengirola. Inkludert i turen får du blant annet en dagstur til den herlige storbyen Malaga.

Jul på Costa del Sol

Kunne du tenke deg å rømme fra julestress og kuldegrader og heller ta en sydentur i desember?

Costa del Sol kan skilte med over 300 soldager i året, så selv når vinterkulden biter hardest her hjemme, skinner solen i Fuengirola og temperaturene er akkurat passe varme.

Med jule- og nyttårsferie med Story Travel kan du senke skuldrene og nyte høytiden akkurat slik det passer for deg.

Den 24. desember arrangeres en koselig middag sammen med andre turister fra Norge som du kan være med på om du vil –  uten ekstra kostnad. Inkludert får du også en dagstur til Malaga, hvor guidet tur med norsktalende reiseleder, samt en koselig lunsj er inkludert. Det blir også mulig å bestille ekstra utflukter.

Du får bo i et nytt og lekkert leilighetshotell i Fuengirola, med soverom, stue, kjøkken og bad – alle rom er moderne innredet og alle har balkong. Det er kort vei til butikker, spisesteder og Fuengirolas vakre strandlinje.

Uansett om du vil reise alene, sammen med din partner eller ha med deg en venn vil du få en uforglemmelig opplevelse i Spania sammen med Story Travel før jul.


Les mer om våre langtidsreiser til Costa del Sol

Fulltekstsøk

Caleyro Boutique Apartments

Story Travels Caleyro Boutique Apartments er et helt nytt leilighetshotell som åpnet dørene for gjester juni 2022. Leilighetshotellet har en høy standard og ligger i en rolig del av Fuengirola - kun 300 meter til stranden. Alle leilighetene har balkong som vender mot sør. Leilighetshotellet har 4 typer leiligheter:

  • Ett roms leiligheter (ett separat soverom)
  • To roms leiligheter (to separate soverom)
  • Ett roms leiligheter pentshouse (ett separat soverom) - toppetasjen med stor balkong
  • To roms leiligheter penthouse (to separate soverom) - toppetasjen med stor balkong

Stedet har videre ett svømmebasseng (ikke oppvarmet). Alle leiligheten er meget godt utrustet med alle kjøkkenredskaper, vannkoker, toaster, kokeplater, mikro og oppvaskmaskin. Leilighetene har stue og kjøkken i ett rom, med et stort TV og en god sofa. Toalettet har dusj.

Adresse:

APARTAMENTOS CALEYRO, C. Sta. Gema, 24, 29640 Fuengirola

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
23/12OsloJuleferie på Costa del Sol59 950,-Bestill