Skip to main content

Førjulstur til Fuengirola og Malaga

Få et avbrekk fra julestresset, og ta en førjulstur til Spanias solkyst, nærmere bestemt Fuengirola og Malaga.

Jul i Fuengirola

Selv om Fuengirola er mest kjent for sol og strand, pyntes det til jul og det er flere ulike julearrangementer det fint å oppleve her. Det blir julemarked på torget, de tre vise menn kommer til byen og ikke minst er det mulig å få gjort unna litt julegavehandling til en rimelig penge.

Juleshopping i Malaga

Inkludert i prisen er en dagstur til den herlige storbyen, Malaga.

Her får du tid til å gjøre unna litt juleshopping, i tillegg til at du får en guidet tur med en dyktig norsktalende reiseleder. Spanias femte største by pyntes til jul allerede i slutten av november, da tennes alle lysene i gågaten Calle Larios og den botaniske hagen byr på herlig julestemning. Vi skal også få med oss lysshowet på byens fantastiske katedral, og kanskje vanker det også noen smaksprøver på noe julegodt?

Jul på Costa del Sol

Costa del Sol kan skilte med over 300 soldager i året, så selv når vinterkulden biter hardest her hjemme, skinner solen i Fuengirola og temperaturene er akkurat passe varme.

Du får bo i et nytt og lekkert leilighetshotell i Fuengirola, med soverom, stue, kjøkken og bad – alle rom er moderne innredet og alle har balkong. Det er kort vei til butikker, spisesteder og Fuengiroals vakre strandlinje.

Uansett om du vil reise alene, sammen med din partner eller ha med deg en venn vil du få en uforglemmelig opplevelse i Spania sammen med Story Travel før jul.


Les mer om våre langtidsreiser til Costa del Sol

Fulltekstsøk

Caleyro Boutique Apartments

Story Travels Caleyro Boutique Apartments er et helt nytt leilighetshotell som åpnet dørene for gjester juni 2022. Leilighetshotellet har en høy standard og ligger i en rolig del av Fuengirola - kun 300 meter til stranden. Alle leilighetene har balkong som vender mot sør. Leilighetshotellet har 4 typer leiligheter:

  • Ett roms leiligheter (ett separat soverom)
  • To roms leiligheter (to separate soverom)
  • Ett roms leiligheter pentshouse (ett separat soverom) - toppetasjen med stor balkong
  • To roms leiligheter penthouse (to separate soverom) - toppetasjen med stor balkong

Stedet har videre ett svømmebasseng (ikke oppvarmet). Alle leiligheten er meget godt utrustet med alle kjøkkenredskaper, vannkoker, toaster, kokeplater, mikro og oppvaskmaskin. Leilighetene har stue og kjøkken i ett rom, med et stort TV og en god sofa. Toalettet har dusj.

Adresse:

APARTAMENTOS CALEYRO, C. Sta. Gema, 24, 29640 Fuengirola

Avganger & priser

UtgåendeAvreisestedReisemålLedige plasserFra pris
16/12OsloFørjulstur til Fuengirola og Malaga55 450,-Bestill